Disney i 2015

Nyheder
2015 bliver et år hvor Disney blandt har jubilæum, premiere på hele to Pixar-film, samt en række nye serier på vej.

Her er en liste over de film Disney har klar i biograferne i løbet af 2015.

Cinderella: USA: 13. marts, DK: 12. marts

Avengers: Age of Ultron: USA: 1. maj, DK: 23. april

Tomorrowland: USA: 22.maj, DK: 21. maj

Inside Out (Inderst Inde): USA: 19. juni, DK: 27. august

Ant-Man: USA: 17. juli, DK: 16. juli

The Jungle Book: USA: 9. oktober, DK: 8. oktober

The Good Dinosaur: USA: 25. november, DK: 11. februar 2016

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens: USA: 18. december, DK: 17 december 

De danske biografer kan også se frem til to andre Disney-film i det nye år, der havde amerikansk premiere i 2014. Det drejer sig om animationsfilmen Big Hero 6 og musicalen Into the Woods, der får dansk biografpremiere henholdsvis den 29. januar og den 9. april.

På TV-fronten er Disney blandt andet klar med serierne Star vs. the Forces of Evil og Marvel's Agent Carter, som begge to kan ses på amerikansk TV i løbet af januar.

2015 bliver også året hvor Disney har premiere på TV-serien Pickle & Peanut, der bliver en blanding af tegnefilm og live-action og som får amerikansk TV-premiere engang til efteråret.

Det vides endnu ikke hvornår nogle af disse serier kan ses på dansk TV.

Ved Disneys temaparker sker der den store begivenhed, at det første og originale Disneyland i Californien fejre 60 års jubilæum. Disney håber også på, at Shanghai Disneyland vil være færdigbygget og åbnet hen mod slutningen af 2015.

Disneyland60thlogo

Kilde: disney.wikia.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

En stor kvindestemme er gået bort

Stemmeskuespilleren June Foray er død i en alder af 99 år. I løbet af hendes mere 70 år lange karriere har hun været stemmen bag nogle af animationens mest kendte figurer.

Nyt kig på 'Tangled Before Ever After'

Tilbage i efteråret fik vi et lille kig på den kommende serie 'Tangled: The Series'. Nu kommer det frem, at serien vil blive lanceret sammen med en spillefilm med titlen 'Tangled Before Ever After'. Se traileren til Disney Channel-filmen her.

Disney i 2017

2017 bliver et år hvor Disney har store film på programmet, gensyn med gamle venner på tv-skærmen og en række nye attraktioner i deres parker. Læs mere her, for at få et overblik over hvad Disney har at byde på.

Disney i 2016

2016 bliver et år hvor Disney blandt har jubilæum, premiere på to film fra Walt Disney Animation Studios, samt en række nye serier på vej.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.

Bubbi Bjørnene

Bubbi Bjørnene var Disney's første store animerede tv-satsning. Her kan du læse mere om baggrunden for serien, figurene, sangen om meget mere.