Pixar giver nyt kig på deres kommende film

Nyheder
2015 bliver året hvor Pixar har premiere på hele to animationsfilm, nemlig 'Inderst Inde' og 'The Good Dinosaur'. Disse to film kan man nu få et nyt indblik i.

Den første Pixar-film der kommer i år er Inside Out (på dansk Inderst Inde), som fortæller om følelserne inde i en lille piges hoved og hvordan de hver især har det med at flytte til en helt ny by.

De fem følelser i den unge piges hjerne får amerikanske stemmer af Lewis Black, Mindy Kaling, Bill Hader, Amy Poehler og Phyllis Smith. 

Inside Out Joy

Inderst Inde, der bliver instrueret af Pete Docter (Monsters Inc. og Op), kan ses i de amerikanske biografer fra 19. juni, mens de danske biografer må vente til den 27. august.

Inside Out memory

Senere i slutningen af 2015 er Pixar klar med filmen The Good Dinosaur, der foregår i en verden, hvor en asteroide aldrig udryddede dinosaurerne, som nu lever i sameksistens med mennesker.

Til denne film kan Pixar præsentere os for et nyt logo, som kan ses nedenunder, samt et nyt stykke artwork.

The-Good-Dinosaur-Logo-550x354

De amerikanske stemmer bliver blandt andet lavet af Lucas Neff, John Lithgow, Frances McDormand, Neil Patrick Harris og Judy Greer.

The Good Dinosaur, der bliver instrueret af spillefilmsdebutanten Peter Sohn, kan ses i USA fra den 25. november, mens de danske biografer må vente med at møde Arlo til den 11. februar 2016.

gooddinosaur-conceprtart-mountains-full

Kilde: thehollywoodnews.com, slashfilm.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Helt ny trailer til 'Den gode dinosaur'

Pixar er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', der fortæller om venskabet mellem en 21 meter høj dinosauer og en dreng.

Første trailer til 'The Good Dinosaur' er klar

Efter lang tids venten er Pixar omsider klar med den første trailer til deres kommende animationsfilm 'The Good Dinosaur'. Se den her.

Første lange klip fra 'Inderst Inde'

Pixars næste store animationsfilm 'Inderst Inde' får premiere på den 68. Cannes Film Festival, der strækker sig fra den 13. maj til den 24. maj. I den anledning har studiet udgivet det første klip til filmen.

Ny lang trailer til 'Inderst Inde'

Pixar Animation Studios har offentliggjort endnu en flot trailer til deres kommende film, 'Inderst Inde', der fortæller om følelserne inde i en lille piges hoved.

Helt ny trailer til 'Inderst inde'

Pixar er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm, 'Inderst Inde', der fortæller om følelserne inde i en lille piges hoved.

Nye plakater til 'Inderst Inde'

Pixar Animation Studios har offentliggjort tre nye plakater til deres kommende film 'Inside out', der har fået den danske titel 'Inderst inde'.