Marvel er klar med nyt indblik i 'Ant-Man'

Nyheder
Marvel er nu klar med en trailer og plakat til deres kommende superheltefilm, 'Ant-Man', med Paul Rudd i hovedrollen.

I superheltefilmen 'Ant-Man' bruger biokemikeren Dr. Hank Pym sin seneste opfindelse, en gruppe sub-atomare partikler, til at skabe en formel, der kan ændre størrelsen på ting. Selvom hans første test på sig selv går galt, udvikler han en måde at kunne kommunikere med og kontrollere insekter.

Udover traileren til filmen, så er Marvel også klar med en helt ny plakat til filmen, hvor man kan se en meget lille udgave af filmens hovedperson.

Ant Man poster 600x888 First Ant Man Poster Continues To Tease Characters Size

Ant-Man får dansk premiere den 16. juli.

Kilde: wegotthiscovered.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Captain America: Civil War' har fået sin første trailer

Marvel er nu klar med den allerførste trailer til 'Captain America: Civil War', hvor regeringen vedtager lover der skaber uenigheder imellem Captain America og Iron Man. Se traileren her.

Ny trailer til 'Ant-Man'

Efter lang tids venten er Marvel omsider klar med en helt ny trailer til 'Ant-Man'. Se den her.

Sidste trailer til 'Avengers: Age of Ultron'

Den nye trailer til 'Avengers: Age of Ultron' er kommet. Det er den tredje - og angiveligt sidste - af sin slags. Se den her.

Sidste trailer til 'Big Hero 6' er klar

Selvom 'Big Hero 6' rammer de amerikanske biografer om under en måned, så har Disney alligevel valgt at udgive en sidste trailer inden premieren.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.