Sådan ser Zootopia ud

Nyheder
I 'Big Hero 6' tog Disney os med til byen San Fransokyo, og til næste år byder Disney os velkommen til byen Zootopia, som også lægger navn til Disneys næste animationsfilm. Men allerede nu kan man få lov til at få et nærmere kig på byen, hvor det hele sker.

D23-Expo_Zootopia

Zootopia er en by som ingen anden. Med kvarterer som det fornemme Sahara Square og det iskolde Tundratown, er det en smeltedigel, hvor dyr fra alle miljøer lever sammen. Det er et sted, hvor den største elefant og mindste spidsmus, kan blive hvad som helst.

Zootopia-Concept-Art

Men da den optimistiske Judy Hopps ankommer, opdager hun, at det at være den første kanin ved en politistyrke, der udelukkende består af store og hårde dyr, ikke er så let. Fast besluttet på at bevise hvad hun kan, tager hun muligheden for at knække en sag, også selv om det betyder at hun må slå sig sammen med den hurtigtalende ræv, Nick Wilde, for at løse mysteriet.

Zootopia bliver instureret af Byron Howard (To på flugt og Bolt) og Rich Moore (Vilde Rolf), og får manuskript af Jared Bush (Penn Zero: Part-Time Hero).

Filmen er klar i de danske biografer fra den 3. marts 2016.

Kilde: blogs.disney.com, facebook.com, imdb.com, kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Helt nyt kig på 'Moana'

2016 bliver et år hvor de amerikanske biografer kan se frem til hele to film fra Walt Disney Animation Studios. Om få måneder er det 'Zootropolis', og i slutningen af året kommer 'Moana', og nu er det muligt at få et lille kig på den sidstnævnte film.

Ny trailer til 'Zootopia'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med endnu en trailer til deres kommende film 'Zootopia'. Se traileren her.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Første trailer til 'Zootopia' er klar

I går var Disney klar med det første 3D-animerede billede til deres kommende animationsfilm 'Zootopia'. I dag er Disney så klar med den første trailer til filmen.

Mød Nick Wilde og Judy Hopps

Indtil nu har vi kun set koncepttegninger fra Disneys kommende animationsfilm Zootopia, men nu har USA Today sendt et 3D-animeret billede på gaden.

Hovedpersoner i 'Zootopia' har fået deres stemmer

I Disneys næste store animationsfilm skal en kanin og ræv, der normalt er ærkefjender, slå pjalterne sammen for at løse et mysterium i filmen 'Zootopia'. Disney har nu afsløret hvem der skal lægge stemme til disse to personer.