Disneyland har diamantjubilæum

Nyheder
Disneyland i Anaheim i Californien kan i år fejre sit 60 års jubilæum hvilket bliver fejret med en ny parade, et opgraderet fyrværkerishow og andre ændringer, som embedsmænd for parkerne beskriver som "forbløffende".

Disney embedsmænd afslørede detaljer om diamantjubilæet under en præsentation, der indeholdt en lille eksplosion af fyrværkeri og et lysprojektion-show på Disneyland's Main Street.

Den store fest er sat til at starte i Disneyland den 22. maj uden nogen slutdato fastlagt.

"Det kommer virkelig til at blive fantastisk", siger Tom Staggs, formand for Walt Disney Parks og Resorts.

Embedsmænd sagde at fejringen vil omfatte en ny parade om aftenen, inspireret af paraden "Main Street Electrical Parade", som sluttede i Disneyland i 1996. Den nye parade, der er blevet døbt "Paint the Night", er sat til at have mere end 1,5 millioner LED-lys, der vil være synkroniseret med musikken og lysene på de udklædte figurer i paraden.

Toy Story

Parkens fyrværkerishow vil blive opgraderet til også at omfatte lysprojektioner der vil række ud over Main Street og lave billeder på attraktioner som "Matterhorn", "It's a Small World" og "Rivers of America", siger Steve Davison, direktør for parader og forestillinger. Disse lysprojektioner vil blive brugt til at vise figurer og scener fra populære Disney og Pixar film i hele parken, tilføjer han.

Desuden vil Torneroses slot i Disneyland og Carthay Circle Theatre i Disneys California Adventure park blive pyntet med diamanter for at afspejle diamantjubilæuet."Det kommer til at se sprudlende ud", udtaler John Addis, senior show director i Disneyland.

Diamond jubilee

Hos Disney California Adventure, vil lys og vand showet "World of Color" blive opgraderet til at bruge ild, vand og lys til at fortælle historien om Walt Disney og hans park, siger embedsmænd.

Kilde: latimes.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney laver forlystelsesparker om Star Wars

I weekenden løb Disney-messen "D23 Expo" af stablen i L.A., og her var en af de største nyheder at Disney ikke ét, men hele to nye Star Wars lande.

Disney arbejder stadig på 'The Haunted Mansion'-film

Disney har i rigtig lang tid forsøgt at lave en spillefilm over forlystelsen 'The Haunted Mansion'. Desværre har projektet stået stille i meget lang tid, men skal man tro de nyeste rygter så begynder filmen at køre på skinner.

Nyt om Disneys 'Haunted Mansion'-film

Tilbage i 2003 forsøgte Disney at lave forlystelsen Haunted Mansion om til en spillefilm, med Eddie Murphy i hovedrollen. Filmen blev dog ikke nogen succes, så Disney besluttede sig for at prøve igen. Men først nu kommer der nyt om projektet.

Endnu en Disney-forlystelse går til filmen

Pirates of the Caribbean, Haunted Mansion og Country Bears er alt sammen forlystelser fra Disneys temaparker, der siden hen har lagt baggrund for en række film med de samme navne. Nu skal endnu en forlystelse fra Disneyland laves om til en film.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Milliard-forlystelse kører på skinner

Disneyland i Californien får næste år en af verdens dyreste forlystelser. Den er næsten en tro kopi af byen Kølerkildekøbing fra filmen 'Biler' og får anlagt en over en kilometer lang racerbane. I disse dage bliver bilerne testkørt og her kan du for første gang se, hvordan køreturen bliver.