Dugfriske klip til 'Eventyret om Askepot'

Nyheder
Disney har nu udsendt en række nye klip til deres kommende eventyrfilm 'Cinderella' (på dansk 'Eventyret om Askepot'). Se dem her.

Blandt de medvirkende kan der nævnes Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Stellan Skarsgård og Derik Jacobi.

Filmen bliver instrueret af Kenneth Branagh (Thor), mens manuskriptet er skrevet af Aline Brosh McKenna (The Devil Wears Prada) og Chris Weitz (Det Gyldne Kompas).

Eventyret om Askepot kan ses i de danske biografer fra den 12. marts.

Kilde: blogs.indiewire.com, youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Helt ny trailer til 'Cinderella'

Der nu kun en måneds tid til at Disneys kommende film 'Cinderella' (på dansk 'Eventyret om Askepot') får premiere. Mens vi venter kan vi tage et kig på den seneste trailer, som Disney har udgivet.

Nyt kig på 'Cinderella'

Disney har udsendt nogle nye klip til deres kommende film, 'Cinderella', så biografgængerne kan få et indblik i hvad der kommer til at ske i filmen. Se de nye klip her.

Endnu en trailer til 'Cinderella'

Disney er klar med endnu en trailer til 'Cinderella', der blandt andet har Lily James, Richard Madden, Cate Blanchett og Helena Bonham Carter på rollelisten.

Stort galleri af billeder til 'Cinderella'

Disney er nu klar med en lang række nye billeder til filmen 'Cinderella', der er genfortælling af Disneys egen 'Askepot'-film fra 1950.

Ny trailer til 'Askepot' er klar

Efter seks måneders tavshed er Disney nu endelig klar med en ny trailer til deres kommende udgave af eventyret 'Askepot'.

Disney løfter sløret for 'Cinderella'

Tilbage i 2011 kom det frem, at Disney ville lave en live-action udgave af 'Askepot'. Det sidste stykke tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu er Disney klar med filmens første trailer og plakat.