Plot og skuespillere på plads til 'Pirates 5'

Nyheder
Den femte Pirates of the Caribbean-film, med undertitlen 'Dead Men Tell No Tales', er endelig i produktion efter at have været udsat i flere omgange. Dermed er både skuespillere og plotsynopsis på plads.

The Wrap kan fastsætte, at skuespillerholdet kommer til at bestå af Johnny Depp som Jack Sparrow, Kaya Scodelario og Brenton Thwaites som de obligatoriske unge tilføjelser, Javier Bardem som skurken Captain Salazar samt Golshifteh Farahani i en endnu ukendt rolle.

Gamle kendinge som Geoffrey Rush, Kevin R. McNally og Stephen Graham vender også tilbage.

Samtidig er der også kommet en plotsynopsis til filmen:
Den uheldige kaptajn bliver igen kastet ud i et nyt eventyr, da spøgelsespirater, anført af hans gamle nemesis, den skræmmende Captain Salazar, undslipper fra Djævlen Trekant og er besluttede på at dræbe alle pirater til søs... inklusiv Sparrow. Captain Jacks eneste håb for at overleve er at finde Poseidons legendariske trefork, en kraftfuld genstand, der giver ejeren total kontrol over havene.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales får premiere den 7. juli 2017.

Kilde: kino.dk, comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Pirates 5' er klar

Efter at have gået stille med dørene i lang tid, er Disney nu klar med den første trailer til 'Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales'. Se den her.

Flere skuespillere slutter sig til 'Pirates 5'

Detaljerne omkring den femte film i "Pirates of the Caribbean"-serien er så småt ved at være på plads, og nu har instruktørerne Joachim Ronning og Espen Sandberg ("Kon-Tiki") tilføjet tre nye brikker til puslespillet.

Disney leder efter skuespillere til 'Pirates of the Caribbean 5'

Flere og flere skuespillernavne begynder at blive sat i forbindelse med den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film. Blandt disse er nye navne, men også en gammel kending.

Javier Bardem rygtes til at spille skurk i "Pirates of the Caribbean 5"

Mens gamle kendinge som Orlando Bloom og Geoffrey Rush stadig rygtes til at være med i den femte 'Pirates of the Caribbean'-film, så går der nu rygter om at Javier Bardem skal spille en helt ny skurk i den populære franchise.

Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.

'Pirates 5' får endelig fastlagt en premieredato

Da den fjerde 'Pirates of the Caribbean'-film blev en stor succes tilbage i 2011, besluttede Disney sig ret hurtigt for at få lavet en femte film. Disney har dog udskudt filmen rigtig mange gange, men nu er der omsider fastlagt en premieredato.