Smugkig på 'Frozen Fever'

Nyheder
Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

Elsa skal holde en fødselsdagsfest for sin søster Anna. Men da Elsa bliver ramt af en slem forkølelse, går det også ud over hendes magiske krafter. Og som det ikke var nok så har Olaf svært ved at holde sig fra kagen.

Frozen Fever bliver vist sammen med spillefilmen Eventyret om Askepot, som kan ses i de danske biografer fra den 12. marts.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

To nye klip til 'Frost'

Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.

Nyt klip til 'Frost'

Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.

Endnu en trailer til 'Frost'

Disneys næste store animationsfilm, 'Frost', er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Mens premieren nærmere sig med hastige skridt, har Disney nu udgivet endnu en trailer til filmen.

Ny lang trailer til 'Frost'

Efter lang tids venten har Disney omsider udgivet en lang trailer til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se den her.

Første lange klip fra 'Frozen'

Disney har nu udsendt et to minutter langt klip til den meget omtalte film 'Frost', der er en fortolkning af H. C. Andersens eventyr 'Snedronningen'.

Japansk trailer til 'Frozen'

Da den første trailer til Disneys kommende animationsfilm, 'Frozen', blev offentliggjort fik man ikke så meget at vide om handlingen. Men nu er der blevet fundet en japansk trailer, der giver et lille indput i hvad der kommer til at ske i filmen.