Udyret og Gaston er fundet

Nyheder
Disney er i fuld gang med forberedelserne til en nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. Først blev rollen som Belle besat af Emma Watson, og nu er rollerne som Udyret og Gaston besat.

I rollen som Udyret finder vi skuespilleren Dan Stevens, der fik sit store gennembrud i serien Downtown Abbey. Efterfølgende har haft stor succes i filmene The Guest og A Walk Among the Tombstones (på dansk Begravet i fortiden).

Dan Stevens i 'Begravet i fortiden'.

Til at spille Gaston har Disney fået fat i den walisiske skuespiller Luke Evans, som de fleste husker for roller som Dracula i Dracula Untold og Bard i Hobbitten-filmene.

Luke Evans som han ser ud i 'Hobbitten'-filmene.

Filmen instrueres af Bill Condon, der har stået bag film som Dreamgirls, de to sidste film i Twilight-serien, og senest filmen Mr. Holmes.

Disneys nye udgave af Skønheden & Udyret får premiere en gang i 2016.

Kilde: kino.dk, blogs.disney.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Beauty and the Beast' er klar

Disney er nu klar med den første trailer til deres kommende genindspilning af 'Skønheden & Udyret'. Se traileren her.

Flere skuespillere fundet til Disney's 'Beauty and the Beast'

Disney kan nu afsløre tre nye skuespillere der er blevet tilknyttet til deres nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. De tre skuespillere har det til fælles, at de alle sammen tidligere har været involveret Disney-film af både nyere og ældre dato.

Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson skal ikke spille Askepot

Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.