Helt ny trailer til 'Tomorrowland'

Nyheder
Efter lang tids venten, og kun to måneder inden premieren, er Disney omsider klar med en lang trailer til deres kommende science fiction film 'Tomorrowland'. Se den her.

Blandt de medvirkende kan der nævnes Geroge Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Tim McGraw & Judy Greer.

Filmen bliver instureret af Brad Bird (De Utrolige og Ratatouille), der sammen med Damon Lindelof (Star Trek Into Darkness og World War Z) også har skrevet manuskriptet.

tomorrowland poster Tomorrowland Gets A New Poster

Tomorrowland har dansk biografpremiere den 21. maj.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny lang trailer til 'Tomorrowland'

Disneys 'Tomorrowland' får verdenspremiere om en måned, og mens vi venter kan vi nyde den nyeste trailer som Disney netop har udgivet.

Japansk trailer til 'Tomorrowland'

En japansk trailer til Disneys kommende science fiction-film 'Tomorrowland' viser en masse nye klip, og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

Teaser-trailer til 'Maleficent' er klar

Disney udgav i går en helt ny plakat til deres kommende fantasy-film 'Maleficent'. I dag er Disney så klar med en teaser-trailer til filmen med Angelina Jolie i hovedrollen. Se både trailer og plakat her.

Endnu en trailer til 'Frost'

Disneys næste store animationsfilm, 'Frost', er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Mens premieren nærmere sig med hastige skridt, har Disney nu udgivet endnu en trailer til filmen.

Ny lang trailer til 'Frost'

Efter lang tids venten har Disney omsider udgivet en lang trailer til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se den her.

Billeder fra optagelserne på 'Tomorrowland'

Disney er for tiden i fuld gang med optagelserne til filmen 'Tomorrowland', og nu er der blevet afsløret nogle billeder fra optagelser.