Ny lang trailer til 'Inderst Inde'

Nyheder
Pixar Animation Studios har offentliggjort endnu en flot trailer til deres kommende film, 'Inderst Inde', der fortæller om følelserne inde i en lille piges hoved.

Filmen bliver instrueret af Pete Docter, der tidligere har stået bag Pixar-klassikerne Monsters Inc. og Op.

Inderst Inde rammer de amerikanske biografer den 19. juni 2015, mens de danske biografgænger må vente til den 27. august 2015.

Kilde: youtube.com, comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'The Good Dinosaur' er klar

Efter lang tids venten er Pixar omsider klar med den første trailer til deres kommende animationsfilm 'The Good Dinosaur'. Se den her.

Første lange klip fra 'Inderst Inde'

Pixars næste store animationsfilm 'Inderst Inde' får premiere på den 68. Cannes Film Festival, der strækker sig fra den 13. maj til den 24. maj. I den anledning har studiet udgivet det første klip til filmen.

Pixar giver nyt kig på deres kommende film

2015 bliver året hvor Pixar har premiere på hele to animationsfilm, nemlig 'Inderst Inde' og 'The Good Dinosaur'. Disse to film kan man nu få et nyt indblik i.

Helt ny trailer til 'Inderst inde'

Pixar er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm, 'Inderst Inde', der fortæller om følelserne inde i en lille piges hoved.

Nye plakater til 'Inderst Inde'

Pixar Animation Studios har offentliggjort tre nye plakater til deres kommende film 'Inside out', der har fået den danske titel 'Inderst inde'.

Første trailer til 'Inside Out' klar

2014 bliver det første år i lang tid, hvor der ikke kommer nogen ny film fra Pixar. Men til næste år kan vi til gengæld så glæde os til, at se hele to film fra studiet. Den ene af disse to film hedder 'Inside Out', og er nu klar med sin første trailer.