Tim Burton skal nyfortolke endnu en Disney-film

Nyheder
I 2010 lavede Tim Burton filmen 'Alice in Wonderland', som var en fortolkning af Disneys gamle klassiker. I 2012 lavede Burton 'Frankenweenie', der var en ny udgave af hans Disney-film fra 1984. Nu skal Burton nyfortolke endnu en Disney-film, nemlig 'Dumbo'.

Walt Disney's Dumbo havde premiere tilbage i 1941, og var den fjerde lange tegnefilm fra Disney-studierne. Sidste sommer kom det så frem, at Disney gerne ville lave en live-action-udgave af filmen, i stil med Alvin og de frække jordegern-filmene.

Den nye udgave af historien om den elskelige elefant med de store ører, der nu har fået Tim Burton som instruktør, har manuskript af Ehren Kruger, som har stået bag manuskripterne til de seneste tre Transformers-film.

Efter succesen med netop Tim Burtons udgave af Alice in Wonderland, der har indtjent en milliard dollars på verdensplan, og sidste års Maleficent, er Disney i den grad i gang med at genoplive deres gamle eventyr.

Udover Dumbo er også Junglebogen, Skønheden & Udyret og Askepot på vej i nye udgaver. Sidstnævnte film, som har fået den nye titel Eventyret om Askepot, får dansk premiere i morgen.

Kilde: filmz.dk, comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney vil have store skuespillere i genindspilning af 'Dumbo'

I 2015 kom det frem, at instruktør Tim Burton skulle stå bag en nyfortolkning af 'Dumbo'. Nu lader det til at filmen for alvor er på vej, da Disney og Burton har set sig to store skuespillere de gerne vil have med i filmen.

'Cinderella'-instruktør fortsætter samarbejde med Disney

Kenneth Branagh har i disse år haft en godt samarbejde med Disney. Først var han instruktør på Marvel-filmen 'Thor', i år stod han bag nyfortolkningen af Disney-klassikeren 'Askepot', og nu skal han så arbejde på endnu en eventyr/fantasy-film for Disney.

Endnu et segment fra 'Fantasia' bliver filmatiseret

Sidste gang Disney lavede en spillefilm hen over et segment fra 'Fantasia' var det i form af filmen 'The Sorcerer's Apprentice' fra 2010, baseret på segmentet af samme navn. Nu skal endnu et segment fra 'Fantasia' laves om til en live-action spillefilm.

Endnu en Disney-klassiker skal genindspilles

Disney-klassikere som 'Junglebogen', 'Skønheden & Udyret', 'Dumbo' og 'Mulan' har alle det til fælles, at de skal genindspilles i live-action. Nu er det så kommet frem, at endnu en klassiker kommer samme tur igennem.

Mulan vender tilbage

Ovenpå succesen med 'Eventyret om Askepot' har Disney besluttet sig for at smede mens jernet er varmt, og genoplive endnu en af deres prinsesser. Og denne gang er turen kommet til Mulan.

Flere skuespillere fundet til Disney's 'Beauty and the Beast'

Disney kan nu afsløre tre nye skuespillere der er blevet tilknyttet til deres nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. De tre skuespillere har det til fælles, at de alle sammen tidligere har været involveret Disney-film af både nyere og ældre dato.