'Tron 3' er på trapperne

Nyheder
En tredje 'Tron'-film har længe været i støbeskeen hos Disney ovenpå succesen med 'Tron: Legacy' fra 2010. Det sidste års tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu lader det til at den meget snart kan se dagens lys.

Ifølge Vancity Buzz, er Tron 3 sat til at begynde på optagelserne i Vancouver den 5. oktober i år. En anden science-fiction film der skal optages Vancouver er Paramount Pictures Star Trek 3.

På nuværende tidspunkt, er Garrett Hedlund den eneste skuespiller der blevet bekræftet til at vende tilbage. I den sidste film spillede Hedlund karakteren Sam Flynn, søn af den første Tron-films hovedperson Kevin Flynn, der blev spillet af Jeff Bridges.

Joseph Kosinski, der var instruktør på den seneste Tron-film, er også sat til en vende tilbage i instruktørstolen.

Joseph Kosinski og Garrett Hedlund til efterfesten ovenpå premieren af 'Tron: Legacy'.

Den sidste Tron-film, Tron: Legacy, havde et budget på 170 mio dollars og indtjente 400 mio. dollars på verdensplan.

Kilde: comingsoon.net, vancitybuzz.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney dropper 'Tron 3'

Titel, instruktør og skuespillere var offentliggjort til det, der skulle have været den tredje "Tron"-film med titlen "Tron: Ascension". Men nu har Disney valgt at droppe filmen.

Olivia Wilde om 'Tron 3'

En tredje 'TRON' har været i støbeskeen hos Disney lige siden 'Tron: Legacy' blev en succes tilbage i 2010. Flere og flere af folkene fra 'Legacy' har sagt ja til at vende tilbage, og nu har Olivia Wilde udtalt sig om sine forventninger til den næste 'Tron'.

"Tron 3" rykker atter fremad - ny manuskriptforfatter hyret

Det er nu omtrent to år siden, at "Tron: Legacy" indtog biograferne, og selvom der har været snak om en efterfølger, selv fra før filmen udkom, så har der endnu ikke sket noget. Nu rykker projektet dog på sig en bette smule.

'Tron 3' kan have lange udsigter

Efter at 'Tron: Legacy' havde stor succes i biograferne tilbage i 2010, gik der ikke særlig lang tid før at Disney gav grønt lys til en tredje 'Tron'-film. Men nu forlyder det, at der kan komme til at gå lang tid før en 'Tron 3' kommer til det hvide lærred.

Nu er det bekræftet: 'Tron 3' er på vej

Siden 'Tron: Legacy' ramte biograferne sidste år, har der været snak om, hvorvidt en tredje film bliver til noget eller ej. Nu kan Tron selv, Bruce Boxleitner, så udtale sig omkring filmen.

Disney gør klar til 'Tron 3'

Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.