PETA håber at påvirke Burtons 'Dumbo'

Nyheder
I onsdags kom det frem at Tim Burton skal instruere Disneys nyfortolkning af 'Dumbo'. Kort efter annonceringen modtog Burton et brev fra ingen andre end dyreretsforening PETA.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) opfordrer intruktør Tim Burton til at give den lille cirkuselefant i Disneys kommende live-action remake af Dumbo sin egen smag af frihed. I brevet opfordrer PETA at Burton skal lave en slutning, hvor den lille elefant med de store ører får lov til at trække sig tilbage til et fristed.

"Vi håber at i din fortolkning af 'Dumbo', kan den lille elefant og hans mor få en virkelig lykkelig slutning ved at leve deres liv på et fristed i stedet for fortsat at være fængslet og misbrugt i underholdningsindustrien", skrev PETA's senior vice president, Lisa Lange, i et brev til Tim Burton.

Lisa Lange

PETA's brev til Burton følger op på nyheden om at Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus vælger at udfase deres meget ikoniske numre med elefanter.

I sit brev tilføjede Lange, at PETA godt kan lide den originale Dumbo-film "fordi den fortæller historien om det hjerteskærende misbrug, som elefanter i cirkus gennemgår."

Hun tilføjer at elefanter i film, tv-shows og cirkus ikke frit optræder. De reagerer i stedet på bullhooks eller skarpe våben, der anvendes til at styre deres bevægelser.

"De [elefanterne] optræder fordi de er bange for, at de vil blive slået hvis de ikke gør det", skrev Lange i sit brav før hun ønskede Burton held og lykke med at instruere Disneys nye udgave af Dumbo.

Disneys nye Dumbo-film, der er baseret på den klassiske tegnefilm fra 1941, bliver en blanding af til at blande CGI og live action. Manuskriptet er skrevet af Transformers-forfatteren Ehren Kruger.

Kilde: hollywoodreporter.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney vil have store skuespillere i genindspilning af 'Dumbo'

I 2015 kom det frem, at instruktør Tim Burton skulle stå bag en nyfortolkning af 'Dumbo'. Nu lader det til at filmen for alvor er på vej, da Disney og Burton har set sig to store skuespillere de gerne vil have med i filmen.

Tim Burton skal nyfortolke endnu en Disney-film

I 2010 lavede Tim Burton filmen 'Alice in Wonderland', som var en fortolkning af Disneys gamle klassiker. I 2012 lavede Burton 'Frankenweenie', der var en ny udgave af hans Disney-film fra 1984. Nu skal Burton nyfortolke endnu en Disney-film, nemlig 'Dumbo'.

Dumbo

Walt Disneys 4. klassiker, Dumbo, var en lille billig film, der var med til at redde Disney-studierne da det var ved at få problemer med økonomien.

Disney inviterer på "ægte" afrikansk safari-trek i Walt Disney World

Nu behøver du hverken at frygte malaria, plyndringer eller ukomfortable teltovernatninger, når du skal på safari på den afrikanske savanne. Forlystelsesparken Disney's Animal Kingdom byder nu på Disney's Africa Trek med levende krokodiller, giraffer og elefanter.

Stemmerne til Frankenweenie er fundet

Arbejdet på den nye udgave af Tim Burton's gamle film 'Frankenweenie' går planmæssigt fremad, og nu er skuespillerne der skal lave stemmerne til de forskellige karakter fundet.

Disney legende skal lave Løvernes Konge i 3D

Filmskaberen Don Hahn, der har stået bag nogle af tidens største Disney-succeser, var for nylig i London for at se til pre-productionen på Tim Burton's næste film Frankenweenie. Her løftede han sløret for nogle af sine kommende projekter der bl.a. byder på tilbagevenden til Tornerose, Roger Rabbit og Løvernes Konge.