Flere skuespillere fundet til Disney's 'Beauty and the Beast'

Nyheder
Disney kan nu afsløre tre nye skuespillere der er blevet tilknyttet til deres nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. De tre skuespillere har det til fælles, at de alle sammen tidligere har været involveret Disney-film af både nyere og ældre dato.

I rollen som Mrs. Potts har Disney fået fat i den engelske skuespiller Emma Thompson. Hendes samarbejde med Disney begyndte tilbage i 2002, da hu lagde stemme til Kaptajn Amelia i tegnefilmen Skatteplaneten. I 2013 blev hun kendt for at spille P.L. Travers i filmen Saving Mr. Banks, der fortæller hvordan Disneys Mary Poppins blev til.

Til at spille Gastons højre hånd, Lefou, har Disney fået fat i Josh Gad, der slog igennem som stemmen til Olaf i Frost. Udover at skulle spille Lefou, så er Josh Gad også sat til at genoptage rollen som Olaf i Frost 2.

Den trejde og sidste skuespiller der er blevet offentliggjort til filmen er Kevin Kline, der skal spille Belles far Maurice. Kevin Kline er først og fremmest kendt for sin Oscar-vindende præstation i Fisken de kaldte Wanda. Blandt Disney-fans er han også kendt som den originale engelske stemme til Kaptajn Phoebus i Klokkeren fra Notre Dame.

Men ikke nok med, at der er blevet fundet flere skuespillere til filmen, så har filmen ogås fået tilknyttet en komponist. Og det er ingen ringere end Alan Menken, der også arbejdede på tegnefilmsudgaven fra 1991. Alan Menken vandt også to Oscars for sit arbejde på denne film, henholdsvis for Bedste Underlægningsmusik og for Bedste Sang med Beauty and the Beast (på dansk Det er ganske vist).

Disneys nyfortolkning af Skønheden & Udyret har Bill Condon (Dreamgirls) som instruktør, og er sat til at få amerikansk premiere den 17. marts 2017.

Kilde: blogs.disney.com, comingsoon.net, firstshowing.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Beauty and the Beast' er klar

Disney er nu klar med den første trailer til deres kommende genindspilning af 'Skønheden & Udyret'. Se traileren her.

Udyret og Gaston er fundet

Disney er i fuld gang med forberedelserne til en nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. Først blev rollen som Belle besat af Emma Watson, og nu er rollerne som Udyret og Gaston besat.

Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Askepot er blevet fundet

Da Emma Watson takkede nej til hovedrollen i Disney's kommende live-action udgave af 'Askepot', har Disney måtte finde en anden skuespillerinde til at tage rollen. Og nu er hovedrollen blevet besat.

Emma Watson skal ikke spille Askepot

Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.