Endnu en Disney-klassiker skal genindspilles

Nyheder
Disney-klassikere som 'Junglebogen', 'Skønheden & Udyret', 'Dumbo' og 'Mulan' har alle det til fælles, at de skal genindspilles i live-action. Nu er det så kommet frem, at endnu en klassiker kommer samme tur igennem.

Disneys senste skud på stammen over tegnefilm, der bliver geninspillet som live-action er ingen ringere end Peter Plys og resten af slænget fra hundredemeterskoven.

Peter Plys, Æsel, Ninka Ninus og alle de andre figurer fra A. A. Milnes meget berømte bøger, dukkede for første gang op som tegnefilm i kortfilmen Winnie the Pooh and the Honey Tree fra 1966. Denne kortfilm blev senere en ud af tre Peter Plys-kortfilm, der dannede baggrund for spillefilmen Klassikeren Peter Plys der fik premiere i 1977.

Siden da har Disney lavet et utal af film og serier med Peter Plys og alle hans venner, senest var tilbage i 2011 med tegnefilmen Peter Plys.

Peter Plys-filmen fra 2011.

I den nye live-action-udgave, som Disney arbejder på, er Alex Ross Perry blevet sat til at skrive manuskriptet. Perry har tidligere været instruktør og manuskriptforfatter på film som The Color Wheel og Listen Up Philip.

Den nye Peter Plys-film har endnu ikke fået fastlagt nogen premieredato.

Kilde: comingsoon.net, deadline.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney vil have store skuespillere i genindspilning af 'Dumbo'

I 2015 kom det frem, at instruktør Tim Burton skulle stå bag en nyfortolkning af 'Dumbo'. Nu lader det til at filmen for alvor er på vej, da Disney og Burton har set sig to store skuespillere de gerne vil have med i filmen.

Endnu et segment fra 'Fantasia' bliver filmatiseret

Sidste gang Disney lavede en spillefilm hen over et segment fra 'Fantasia' var det i form af filmen 'The Sorcerer's Apprentice' fra 2010, baseret på segmentet af samme navn. Nu skal endnu et segment fra 'Fantasia' laves om til en live-action spillefilm.

Mulan vender tilbage

Ovenpå succesen med 'Eventyret om Askepot' har Disney besluttet sig for at smede mens jernet er varmt, og genoplive endnu en af deres prinsesser. Og denne gang er turen kommet til Mulan.

Tim Burton skal nyfortolke endnu en Disney-film

I 2010 lavede Tim Burton filmen 'Alice in Wonderland', som var en fortolkning af Disneys gamle klassiker. I 2012 lavede Burton 'Frankenweenie', der var en ny udgave af hans Disney-film fra 1984. Nu skal Burton nyfortolke endnu en Disney-film, nemlig 'Dumbo'.

Disneys nye 'Junglebogen' får instruktør

Lige for tiden er Disney i gang med et hav af live-action udgaver af tidligere Disney animationsfilm. Det drejer sig blandt andet om 'Tornerose', 'Askepot' og 'Junglebogen'. Og nu har Disneys nyeste udgave af 'Junglebogen' fået en instruktør, samt premieredato.

Disney planlægger endnu en film om en Disney-skurk

For tiden arbejder Disney på live-action-filmen "Maleficent", der omhandler skurken Malavia fra "Tornerose". Selv før, "Maleficent" er ude, lader det nu til, at filmselskabet vil tage ideen og genbruge den med andre klassiske Disney-skurke.