Manus til 'Guardians of the Galaxy 2' får positiv modtagelse

Nyheder
Da 'Guardians of the Galaxy' blev en kæmpe succes sidste år, var Marvel meget hurtige om at få sat en fortsættelse i produktion. Og indtil videre ser det ud til, at man godt kan glæde sig.

Instruktør og manuskriptforfatter James Gunn fik massiv succes med den første Guardians of the Galaxy. Så meget, at Guardians of the Galaxy 2 er på vej. Nu skriver Collider, at James Gunn har fået fantastisk respons på sit første manuskriptudkast til Marvel.

James Gunn til premieren på 'Guardians of the Galaxy'.

James Gunn har således afleveret de første 70 sider af sit nye manuskript til Marvel, der var begejstrede. Gunn fortæller, at det var hans bedste manuskriptpitch til dato.

Optagelserne er sat til at begynde til februar i 2016 hos Pinewood Studios i Atlanta, hvor også den kommende Marvel-produktion Captain America: Civil War snart begynder på de første optagelser.

Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista og stemmerne fra Vin Diesel og Bradley Cooper vil alle vende tilbage i Guardians of the Galaxy 2, der får premiere i maj 2017.

Kilde: filmz.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Marvel er klar med nyt indblik i 'Ant-Man'

Marvel er nu klar med en trailer og plakat til deres kommende superheltefilm, 'Ant-Man', med Paul Rudd i hovedrollen.

Marvel annoncerer frem til 2019

Ved en pressekonference tirsdag aften lagde Disney og Marvel alle kortene på bordet omkring deres såkaldte tredje fase i deres filmiske univers. Og det var ikke småting der blev annonceret af præsidenten for Marvel Studios, Kevin Feige.

Sidste trailer til 'Big Hero 6' er klar

Selvom 'Big Hero 6' rammer de amerikanske biografer om under en måned, så har Disney alligevel valgt at udgive en sidste trailer inden premieren.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

Flere billeder til 'Big Hero 6'

Disney er nu klar med en række nye billeder til deres kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', som er baseret på et univers fra Marvel. Se dem her.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.