Ny trailer til 'Ant-Man'

Nyheder
Efter lang tids venten er Marvel omsider klar med en helt ny trailer til 'Ant-Man'. Se den her.

Udover den nye trailer, så har Marvel også udgivet en række nye billeder til filmen, som kan ses nedenunder.

Filmen bliver instrueret af Peyton Reed (The Break-Up og Yes Man), og skrevet af Adam McKay (Anchorman 2: The Legend Continues) og Paul Rudd der selv spiller hovedrollen som Scott Lang.

Udover Paul Rudd i rollen som Scott Lang, så består rollelisten også af navne som Evangeline Lilly, Corey Stoll, Michael Douglas, Judy Greer og Bobby Cannavale.

Ant-Man får biografpremiere den 22. juli.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Marvel er klar med nyt indblik i 'Ant-Man'

Marvel er nu klar med en trailer og plakat til deres kommende superheltefilm, 'Ant-Man', med Paul Rudd i hovedrollen.

Nye klip til 'Big Hero 6'

Disney har udgivet endnu et klip til 'Big Hero 6', og denne gang får man mulighed for at se de andre superheltes specialer.

Sidste trailer til 'Big Hero 6' er klar

Selvom 'Big Hero 6' rammer de amerikanske biografer om under en måned, så har Disney alligevel valgt at udgive en sidste trailer inden premieren.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

Første trailer til 'Big Hero 6' er klar

Efter lang tids venten er Disney omsider klar med en lille trailer til deres kommende animationsfilm 'Big Hero 6', som bliver Disneys første forsøg på at lave en Marvel-film. Se den nye trailer her.