Første lange klip fra 'Inderst Inde'

Nyheder
Pixars næste store animationsfilm 'Inderst Inde' får premiere på den 68. Cannes Film Festival, der strækker sig fra den 13. maj til den 24. maj. I den anledning har studiet udgivet det første klip til filmen.

Inderst Inde's instruktør Pete Docter, der tidligere har stået bag Op, er meget glad for at deltage i Cannes. "Vi er henrykte over at blive inkluderet i dette års Cannes Film Festival. Med "Inderst Inde" har vi brugt mange år på at forestille - og så bygge - aldrig-før-sete omgivelser og karakterer i sindet. Det var en utrolig sjov og spændende udfordring, og nu kan vi ikke vente med at dele det med resten af verden."

Pete Docter

Pixars Inderst Inde rammer de amerikanske biografer den 19. juni 2015, mens de danske biografgænger må vente til den 27. august 2015.

Kilde: youtube.com, shockya.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip fra 'Den gode dinosaur'

Pixars næste store animationsfilm, 'Den gode dinosaur', rammer de amerikanske biografer om under 2 uger, mens vi i Danmark må vente til januar. I mellemtiden kan man nyde en håndfuld klip fra filmen, som Pixar netop har udsendt.

Ny lang trailer til 'Inderst Inde'

Pixar Animation Studios har offentliggjort endnu en flot trailer til deres kommende film, 'Inderst Inde', der fortæller om følelserne inde i en lille piges hoved.

Pixar giver nyt kig på deres kommende film

2015 bliver året hvor Pixar har premiere på hele to animationsfilm, nemlig 'Inderst Inde' og 'The Good Dinosaur'. Disse to film kan man nu få et nyt indblik i.

Helt ny trailer til 'Inderst inde'

Pixar er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm, 'Inderst Inde', der fortæller om følelserne inde i en lille piges hoved.

Nye plakater til 'Inderst Inde'

Pixar Animation Studios har offentliggjort tre nye plakater til deres kommende film 'Inside out', der har fået den danske titel 'Inderst inde'.

Første trailer til 'Inside Out' klar

2014 bliver det første år i lang tid, hvor der ikke kommer nogen ny film fra Pixar. Men til næste år kan vi til gengæld så glæde os til, at se hele to film fra studiet. Den ene af disse to film hedder 'Inside Out', og er nu klar med sin første trailer.