Ny lang trailer til 'Tomorrowland'

Nyheder
Disneys 'Tomorrowland' får verdenspremiere om en måned, og mens vi venter kan vi nyde den nyeste trailer som Disney netop har udgivet.

Blandt de medvirkende kan der nævnes Geroge Clooney, Britt Robertson, Hugh Laurie, Tim McGraw & Judy Greer.

Tomorrowland, der bliver instrueret af Brad Bird (De Utrolige og Mission: Impossible – Ghost Protocol), har dansk biografpremiere den 21. maj.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Japansk trailer til 'Tomorrowland'

En japansk trailer til Disneys kommende science fiction-film 'Tomorrowland' viser en masse nye klip, og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

Helt ny trailer til 'Tomorrowland'

Efter lang tids venten, og kun to måneder inden premieren, er Disney omsider klar med en lang trailer til deres kommende science fiction film 'Tomorrowland'. Se den her.

Teaser-trailer til 'Maleficent' er klar

Disney udgav i går en helt ny plakat til deres kommende fantasy-film 'Maleficent'. I dag er Disney så klar med en teaser-trailer til filmen med Angelina Jolie i hovedrollen. Se både trailer og plakat her.

Endnu en trailer til 'Frost'

Disneys næste store animationsfilm, 'Frost', er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Mens premieren nærmere sig med hastige skridt, har Disney nu udgivet endnu en trailer til filmen.

Ny lang trailer til 'Frost'

Efter lang tids venten har Disney omsider udgivet en lang trailer til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se den her.

Billeder fra optagelserne på 'Tomorrowland'

Disney er for tiden i fuld gang med optagelserne til filmen 'Tomorrowland', og nu er der blevet afsløret nogle billeder fra optagelser.