'Captain Marvel' får tilknyttet manuskriptforfattere

Nyheder
Tilbage i oktober 2014 offentliggjorde Marvel alle deres film frem til 2019, heriblandt 'Captain Marvel' Siden annonceringen har der været meget stille omkring projektet, men nu har filmen fået tilknyttet to manuskriptforfattere.

Marvels Captain Marvel får skrevet sit manuskript af Nicole Perlman og Meg LeFauve, der begge to har arbejdet på andre Disney-relaterede film.

Nicole Perlman skrev sammen med James Gunn manuskriptet til Guardians of the Galaxy, mens Meg LeFauve har stået bag manuskriptet til Pixars kommende animationsfilm Inderst Inde. Nu er de to kvinder blevet sat til at skulle fortælle historien om Carol Danvers, der i tegneserien har overmenneskelig styrke, hurtighed, udholdenhed, en sjette sans samt evnen til at flyve.

Meg LeFauve og Nicole Perlman

Captain Marvel, der også bliver den første Marvel-film med en kvinde i hovedrollen, er sat til at få amerikansk premiere den 2. november 2018.

Kilde: hollywoodreporter.com, comicbookmovie.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Marvel er klar med nyt indblik i 'Ant-Man'

Marvel er nu klar med en trailer og plakat til deres kommende superheltefilm, 'Ant-Man', med Paul Rudd i hovedrollen.

Marvel annoncerer frem til 2019

Ved en pressekonference tirsdag aften lagde Disney og Marvel alle kortene på bordet omkring deres såkaldte tredje fase i deres filmiske univers. Og det var ikke småting der blev annonceret af præsidenten for Marvel Studios, Kevin Feige.

Sidste trailer til 'Big Hero 6' er klar

Selvom 'Big Hero 6' rammer de amerikanske biografer om under en måned, så har Disney alligevel valgt at udgive en sidste trailer inden premieren.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

Flere billeder til 'Big Hero 6'

Disney er nu klar med en række nye billeder til deres kommende animationsfilm, 'Big Hero 6', som er baseret på et univers fra Marvel. Se dem her.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.