Hovedpersoner i 'Zootopia' har fået deres stemmer

Nyheder
I Disneys næste store animationsfilm skal en kanin og ræv, der normalt er ærkefjender, slå pjalterne sammen for at løse et mysterium i filmen 'Zootopia'. Disney har nu afsløret hvem der skal lægge stemme til disse to personer.

Filmens ene hovedperson, kaninen Judy Hopps, får stemme af Ginnifer Goodwin, der blandt andet huskes for sin medvirken i Something Borrowed og He's Just Not That Into You.

I rollen som den hurtigtalende ræv, Nick Wilde, har Disney fået fat i Jason Bateman, der blandt andet har været med i Horrible Bosses og Identity Thief.

Disneys Zootopia fortæller historien om kaninen Judy Hopps, der er fast besluttet på at bevise hvad hun kan overfor de store dyr i politistyrken. Derfor tager hun chancen og vil forsøge at knække en sag, også selv om det betyder at hun må slå sig sammen med ræven, Nick Wilde, for at løse mysteriet.

Zootopia bliver instureret af Byron Howard (To på flugt og Bolt) og Rich Moore (Vilde Rolf), og får manuskript af Jared Bush (Penn Zero: Part-Time Hero). Clark Spencer (Lilo & Stitch og Vilde Rolf) er filmens producer.

Filmen får dansk biografpremiere den 3. marts 2016.

Kilde: comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Zootopia'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med endnu en trailer til deres kommende film 'Zootopia'. Se traileren her.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Første trailer til 'Zootopia' er klar

I går var Disney klar med det første 3D-animerede billede til deres kommende animationsfilm 'Zootopia'. I dag er Disney så klar med den første trailer til filmen.

Mød Nick Wilde og Judy Hopps

Indtil nu har vi kun set koncepttegninger fra Disneys kommende animationsfilm Zootopia, men nu har USA Today sendt et 3D-animeret billede på gaden.

Sådan ser Zootopia ud

I 'Big Hero 6' tog Disney os med til byen San Fransokyo, og til næste år byder Disney os velkommen til byen Zootopia, som også lægger navn til Disneys næste animationsfilm. Men allerede nu kan man få lov til at få et nærmere kig på byen, hvor det hele sker.

Nye Disney filmprojekter afsløret

Der er nu sluppet få oplysninger og titler ud på 4 kommende filmprojekter der er under udvikling fra Walt Disney Animation Studios.