Disney dropper 'Tron 3'

Nyheder
Titel, instruktør og skuespillere var offentliggjort til det, der skulle have været den tredje "Tron"-film med titlen "Tron: Ascension". Men nu har Disney valgt at droppe filmen.

Tron: Legacy fra 2010, der fortsatte i sporet fra virtual reality-klassikeren Tron fra 1982, blev ellers en pæn økonomisk succes med en indtjening på 400 millioner dollars ud fra et budget på 170 mio. dollars.

Ifølge ropeofsilicon.com, så har Disney beslutet at droppe filmen oven på den skuffende succes fra Brad Bird's nye science fiction-film Tomorrowland, som med et budget på 190 millioner dollars kun indtjente 33 millioner dollar i sin åbningsweekend.  Ropeofsilicon.com kigger endvidere på det faktum, at andre store satsninger fra Disneys side, som The Lone Ranger og John Carter, også har været skuffende med biografindtægter.

Oprindeligt skulle Olivia Wilde og Garrett Hedlund have genoptaget deres roller i Tron 3, mens Jared Leto var på tale til at slutte sig til rollelisten i form af ny figur.

Kilde: filmz.dk, ropeofsilicon.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Tron 3' er på trapperne

En tredje 'Tron'-film har længe været i støbeskeen hos Disney ovenpå succesen med 'Tron: Legacy' fra 2010. Det sidste års tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu lader det til at den meget snart kan se dagens lys.

Olivia Wilde om 'Tron 3'

En tredje 'TRON' har været i støbeskeen hos Disney lige siden 'Tron: Legacy' blev en succes tilbage i 2010. Flere og flere af folkene fra 'Legacy' har sagt ja til at vende tilbage, og nu har Olivia Wilde udtalt sig om sine forventninger til den næste 'Tron'.

"Tron 3" rykker atter fremad - ny manuskriptforfatter hyret

Det er nu omtrent to år siden, at "Tron: Legacy" indtog biograferne, og selvom der har været snak om en efterfølger, selv fra før filmen udkom, så har der endnu ikke sket noget. Nu rykker projektet dog på sig en bette smule.

'Tron 3' kan have lange udsigter

Efter at 'Tron: Legacy' havde stor succes i biograferne tilbage i 2010, gik der ikke særlig lang tid før at Disney gav grønt lys til en tredje 'Tron'-film. Men nu forlyder det, at der kan komme til at gå lang tid før en 'Tron 3' kommer til det hvide lærred.

Nu er det bekræftet: 'Tron 3' er på vej

Siden 'Tron: Legacy' ramte biograferne sidste år, har der været snak om, hvorvidt en tredje film bliver til noget eller ej. Nu kan Tron selv, Bruce Boxleitner, så udtale sig omkring filmen.

Disney gør klar til 'Tron 3'

Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.