Mød Nick Wilde og Judy Hopps

Nyheder
Indtil nu har vi kun set koncepttegninger fra Disneys kommende animationsfilm Zootopia, men nu har USA Today sendt et 3D-animeret billede på gaden.

På det nye billede foroven ses filmens umage makkerpar, ræven Nick Wilde og kaninen Judy Hopps, og som billedet signalerer, er førstnævnte en sarkastisk snydepels, mens hans hoppende makker er en idealistisk politibetjent i spe.

Sammen med udgivelsen af det nye billede er en af filmens instruktører, Rich Moore (Vilde Rolf), kommet med en udtalelse til USA Today omkring hvad filmen handler om: "Det er i bund og grund en historie om to dyr, der naturligt aldrig ville ses eller lide hinanden til at begynde med, men som i løbet af filmen danner et forhold og bliver venner."

Udover Rich Moore, så bliver Zootopia også instrueret af Byron Howard (To på flugt) og Jared Bush (Penn Zero: Part-Time Hero).

Zootopia er klar i de danske biografer den 12. februar 2016.

Kilde: kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Zootopia'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med endnu en trailer til deres kommende film 'Zootopia'. Se traileren her.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Første trailer til 'Zootopia' er klar

I går var Disney klar med det første 3D-animerede billede til deres kommende animationsfilm 'Zootopia'. I dag er Disney så klar med den første trailer til filmen.

Hovedpersoner i 'Zootopia' har fået deres stemmer

I Disneys næste store animationsfilm skal en kanin og ræv, der normalt er ærkefjender, slå pjalterne sammen for at løse et mysterium i filmen 'Zootopia'. Disney har nu afsløret hvem der skal lægge stemme til disse to personer.

Sådan ser Zootopia ud

I 'Big Hero 6' tog Disney os med til byen San Fransokyo, og til næste år byder Disney os velkommen til byen Zootopia, som også lægger navn til Disneys næste animationsfilm. Men allerede nu kan man få lov til at få et nærmere kig på byen, hvor det hele sker.

Nye billeder fra Disneys kommende animationsfilm

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Animation Studios har nu været ude, og udgivet billeder fra nogle af deres kommende projekter.