Første trailer til 'Zootopia' er klar

Nyheder
I går var Disney klar med det første 3D-animerede billede til deres kommende animationsfilm 'Zootopia'. I dag er Disney så klar med den første trailer til filmen.

Filmen bliver instureret af Byron Howard (To på flugt og Bolt), Rich Moore (Vilde Rolf) og Jared Bush (Penn Zero: Part-Time Hero), hvor den sidstnævnte også står for filmens manuskript. Clark Spencer (Lilo & Stitch og Vilde Rolf) er filmens producer.

Zootopia er klar i de danske biografer den 12. februar 2016.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Zootopia'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med endnu en trailer til deres kommende film 'Zootopia'. Se traileren her.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Hovedpersoner i 'Zootopia' har fået deres stemmer

I Disneys næste store animationsfilm skal en kanin og ræv, der normalt er ærkefjender, slå pjalterne sammen for at løse et mysterium i filmen 'Zootopia'. Disney har nu afsløret hvem der skal lægge stemme til disse to personer.

Sådan ser Zootopia ud

I 'Big Hero 6' tog Disney os med til byen San Fransokyo, og til næste år byder Disney os velkommen til byen Zootopia, som også lægger navn til Disneys næste animationsfilm. Men allerede nu kan man få lov til at få et nærmere kig på byen, hvor det hele sker.

International trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt endnu en trailer til videospilsfilmen "Wreck-It Ralph", der fortæller historien om den knapt så vrede spilskurk Ralph.

Ny lang trailer til 'Wreck-It Ralph'

Disney har udsendt en ny lang trailer til deres næste store tegnefilmsklassiker 'Wreck-It Ralph'.