Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

Nyheder
I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Disneys næste store animationsfilm hedder Zootopia (på dansk Zootropolis), og i lang tid har vi kun vist at Jason Bateman og Ginnifer Goodwin lægger stemme til filmens hovedpersoner Nick Wilde og Judy Hopps. 

Men nu har Disney afsløret at den colombianske sangerinde Shakira også er på rollelisten. Shakira, der blandt andet huskes for sangen Waka Waka (This Time for Africa), skal lægge stemme til Gazelle, der er den største popstjerne i byen Zootropolis. Samtidig blev det også annoceret at Shakira vil synge en helt ny sang med titlen Try Everything, som bliver skrevet af Sia og duoen Stargate.

gazellzootopia

Efter Zootropolis er Disney klar med filmen Moana (udtales Mo-Ah-Na), og til D23 Expo kom det frem at musikken og sangene bliver lavet af Lin-Manuel Miranda, Mark Mancina (Tarzan og Bjørne Brødre) og Opetaia Foa'i (kendt fra bandet Te Vaka).

moanalogo

Den største nyhed indenfor Disneys kommende animationsfilm var dog annonceringen af filmen Gigantic, der er en nyfortolkning af eventyret Jack and the Beanstalk. Denne nye udgave af historien foregår i Spanien under Opdagelsestiden, og her møder vi den eventyr-søgende Jack, som opdager en verden af kæmper skjult i skyerne. Han udklækker en storslået plan med Inma, en 60-fod-høj, 11-årig pige, og går med til at hjælpe hende med at finde hjem.

Filmen bliver instrueret af Nathan Greno (To på flugt) og Dorothy McKim (Get a Horse!), mens sangene vil blive lavet af Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez som også stod for sangene til Frost.

Gigantic for biografpremiere en gang i 2018.

D23: Disney Animation Announces Gigantic and Previews Dwayne Johnson's Moana.

Kilde: comingsoon.net, wearemoviegeeks.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pixar til D23 Expo

I denne weekend finder den store Disney-messe "D23 Expo" sted i Californien, hvor der kommer store offentliggørelser. I går var vi klar med det nyeste fra Walt Disney Animation Studios, og i dag har vi fokus på Pixar.

Mød Nick Wilde og Judy Hopps

Indtil nu har vi kun set koncepttegninger fra Disneys kommende animationsfilm Zootopia, men nu har USA Today sendt et 3D-animeret billede på gaden.

Hovedpersoner i 'Zootopia' har fået deres stemmer

I Disneys næste store animationsfilm skal en kanin og ræv, der normalt er ærkefjender, slå pjalterne sammen for at løse et mysterium i filmen 'Zootopia'. Disney har nu afsløret hvem der skal lægge stemme til disse to personer.

Disneys animationsfilm frem til 2020

Til august holder Disney deres store messe D23 Expo, hvor fans kan få et helt særligt indblik i Disneys kommende projekter. Men nu er et billede af et dokument til denne messe dukket op på internettet, og viser blandt andet hvornår 'Frost 2' får premiere.

The Rock skal være med i 'Moana'

I lang tid har det kun stået klart hvem instruktørerne på 'Moana' er. Men nu er den første skuespiller til filmen blevet afsløret, og det er ingen ringere end The Rock.

Nye billeder fra Disneys kommende animationsfilm

D23 Expo, Disneys store messe, er i fuld gang og der bydes på en række spænende indblik i Disney kommende projekter. Walt Disney Animation Studios har nu været ude, og udgivet billeder fra nogle af deres kommende projekter.