Pixar til D23 Expo

Nyheder
I denne weekend finder den store Disney-messe "D23 Expo" sted i Californien, hvor der kommer store offentliggørelser. I går var vi klar med det nyeste fra Walt Disney Animation Studios, og i dag har vi fokus på Pixar.

Senere i år har Pixar premiere på den længe ventede Den Gode Dinosaur, og i den anledning præsenterede Disney billedet nedenunder, samt en række helt eksklusive klip fra filmen.

©2015 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

Til næste år er Pixar klar med en forsættelse til Find Nemo. Den hedder Find Dory og vil bl.a. handle om hvor hun egentlig stammer fra, hvem hun er, hvorfor hun har korttidshukommelse og hvordan hun har lært hvalsprog. Til messen blev gæsterne præsenteret for billedet nedenunder, og fik endvidere lov til at hilse på en række af skuespillerne der medvirker i filmen.

FINDING DORY

"Pixar And Walt Disney Animation Studios: The Upcoming Films" Presentation At Disney's D23 EXPO 2015

I 2017 kan vi se frem til to film fra Pixar. Den første er Toy Story 4, der får amerikansk premiere den 16. juni 2017. Til messen blev det afsløret at Toy Story 4 bliver en kærlighedshistorie mellem Woody og Bodil (på engelsk Bo Pepp), hvilket kom bag på en del personer da Bodil ikke var med i Toy Story 3.

Indtil videre er Don Rickles (Mr. Potato Head) dog den eneste skuespiller der er sat til at genoptage sin rolle fra de tidligere Toy Story-film.

"Pixar And Walt Disney Animation Studios: The Upcoming Films" Presentation At Disney's D23 EXPO 2015

Den 22. novemnber 2017 har Pixar premiere på en film, der i mange år har levet lidt i det skjulte da der ikke har været nogen titel på filmen før nu. Filmen handler om den mexikanske tradition Dia de los Muertos (på dansk: De Dødes Dag), og har nu fået titlen Coco.

Lee Unkrich (Toy Story 3) er filmens instruktør, mens Darla K. Anderson (Biler og Toy Story 3) er producer på filmen.

"Pixar And Walt Disney Animation Studios: The Upcoming Films" Presentation At Disney's D23 EXPO 2015

Efter Coco er Pixar klar med flere fortsættelser, nemlig De Utrolige 2 og Biler 3. Disse to film har endnu ikke fået fastlagt nogen premieredato.

D23 Expo 2015  D23 Expo 2015

Kilde: comingsoon.net, slashfilm.com, wearemoviegeeks.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Biler 3' er ude

Lynet McQueen er klar til en ny omgang på racerbanen i den allerførste trailer i Pixars 'Biler 3'. Se den her.

Endnu en trailer til 'Find Dory'

Pixar Animation Studios er klar med endnu en trailer til 'Find Dory', der er en fortsættelse til 'Find Nemo' fra 2003. Se den her.

Nyt fra 'De Utrolige 2'

I sidste måned blev det officielt, at Pixar omsider vil lave en fortsættelse til 'De Utrolige' efter flere års rygter. Nu er Brad Bird så klar med en lille opdatering på filmen, og at arbejder går fremad.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Disneys animationsfilm frem til 2020

Til august holder Disney deres store messe D23 Expo, hvor fans kan få et helt særligt indblik i Disneys kommende projekter. Men nu er et billede af et dokument til denne messe dukket op på internettet, og viser blandt andet hvornår 'Frost 2' får premiere.

Nyt fra Pixars kommende film

I disse dage er Disney i gang med deres store messe D23 Expo, hvor fans kan komme og få et helt særlig indblik på nogle af Disneys kommende projekter. I anledning af messen har Pixar nu afsløret nye detaljer om nogen af deres kommende film.