'Frost'-instruktør afslører: Sådan bliver Elsa i 'Frost 2'

Nyheder
Tilbage i marts måned kom det frem, at Disney vil lave en fortsættelse til deres megahit 'Frost'. Efter annonceringen har det været småt med detaljer omkring filmen, men nu fortæller instruktørerne lidt om hvad der kommer til at ske med Elsa.

Hvordan laver man en opfølger til en af de største animationsfilm i nyere tid uden at skuffe? Det er det spørgsmål, som manuskriptforfatterne bag Frost lige nu bakser med.

Skaberne bag, Chris Buck og Jennifer Lee, er således i fuld gang med at skrive på en opfølger til filmen, der allerede har indspillet over en milliard dollar og etableret sig som en nyklassiker for Disney. Fansene kan allerede nu begynde at se frem til at i hvert fald Elsa viser nye sider af sig selv.

"Hun var ude på en meget dramatisk rejse (i "Frost", red.), hvor hun mod slutningen begyndte at slappe af, løsne op og have det sjovt igen", forklarer Chris Buck til filmmagasinet Fandango. "Det var noget af det, som vi virkelig satte pris på i kortfilmen, at vi kunne have det sjovt med Elsa. Det bliver den side af hende, som I kommer til at se i den næste film."

Jennifer Lee og Chris Buck

Dermed kunne det se ud til, at den kommende film måske kommer til at fokusere mere på hende end på søsteren Anna, der fyldte mest i den første film.

Der er endnu ikke sat en premieredato på Frost 2.

Kilde: bt.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Tron 3' er på trapperne

En tredje 'Tron'-film har længe været i støbeskeen hos Disney ovenpå succesen med 'Tron: Legacy' fra 2010. Det sidste års tid har der dog været meget stille omkring filmen, men nu lader det til at den meget snart kan se dagens lys.

Smugkig på 'Frozen Fever'

Når filmen 'Eventyret om Askepot' vises i biograferne bliver det sammen med kortfilmen 'Frozen Fever', der for mange byder på et glædeligt gensyn med Elsa, Anna og Olaf.

'Frost 2' er ikke på vej

I mandags lød det fra skuespilleren Idina Menzel, at Disney var i gang med at lave 'Frost 2'. Men nu viser det sig, at hun faktisk ikke ved om en fortsættelse er på vej eller ej.

Disney laver 'Frost 2'?

Disney har endnu ikke offentliggjort om der kommer en fortsættelse eller ej til deres meget succesfulde film 'Frost'. Men nu lader det til, at en af skuespillerne fra filmen givet til endeligt svar.

To nye klip til 'Frost'

Disney er allerede igen klar med to nye klip til deres næste store satsning, 'Frost', som er løst baseret på H.C. Andersens eventyr 'Snedronningen'. Se de nye klip her.

Nyt klip til 'Frost'

Disney har nu udsendt et helt nyt klip til deres næste store animationsfilm 'Frost'. Se det her.