'Cinderella'-instruktør fortsætter samarbejde med Disney

Nyheder
Kenneth Branagh har i disse år haft en godt samarbejde med Disney. Først var han instruktør på Marvel-filmen 'Thor', i år stod han bag nyfortolkningen af Disney-klassikeren 'Askepot', og nu skal han så arbejde på endnu en eventyr/fantasy-film for Disney.

Tilbage i 2013 kom det frem at Walt Disney Studios havde slået sig sammen med The Weinstein Company om at lave en film baseret på Artemis Fowl-bøgerne. Ifølge bladet The Tracking Board, så har instruktør Kenneth Branagh nu sagt ja til at udvikle og instruere denne film, der er baseret på en række bøger af Eoin Colfer.

Artemis Fowl-bøgerne handler om den 12-årig dreng Artemis, der er millionær, et geni - og frem for alt, en kriminel mastermind. Men Artemis har ingen ide om hvad der vil ske, da han i den første bog kidnapper feen Holly Short, den første kvindelige NIS-officer, for at bruge hendes magi til at redde sin familie.

An Artemis Fowl movie is back on track at Disney!

Da filmen blev sat i gang tilbage i 2013 var det Michael Goldenberg (Harry Potter og Fønixordenen og Green Lantern), der var sat til at skrive filmens manuskript. Men ifølge nyheden fra The Tracking Board, så er studierne begyndt at have forhandlinger om at få den irske dramatiker Conor McPherson til at skrive manuskriptet.

På nuværende tidspunkt er det også usikkert om Disney og Weinstein Company stadig vil følge deres oprindelige plan fra 2013, om at lade filmen være en sammensmeltning af de første to bøger i serien; Artemis Fowl og Artemis Fowl: Det Arktiske Intermezzo.

Kenneth Branagh, der tidligere i år havde premiere på den succesfulde Disney-film Eventyret om Askepot, begynder arbejdet på Artemis Fowl-filmen når han er færdig med filmatiseringen af Agatha Christie's Murder on the Orient Express. Han er også sat til at være producer på filmen sammen Harvey Weinstein, som ser frem til at bringe Artemis til det hvide lærred.

"Dette er et særligt projekt for mig, fordi mine børn virkelig elsker denne bog", sagde Weinstein tilbage i 2013. "Denne historie er for alle, og der er ingen bedre end Disney til at lave en film, der vil begejstre både unge og gamle."

Harvey Weinstein

Der er endnu ikke fastlagt nogen premieredato på filmen.

Kilde: comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Udyret og Gaston er fundet

Disney er i fuld gang med forberedelserne til en nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. Først blev rollen som Belle besat af Emma Watson, og nu er rollerne som Udyret og Gaston besat.

Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Emma Watson skal ikke spille Askepot

Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.

Ny instruktør på 'Askepot'-film

Disney har i et godt stykke tid arbejdet på, at lave live-action udgave af det klassiske eventyr om Askepot. Allerførst var Mark Romanek sat på som instruktør, men nu skal der findes ny instruktør til filmen.

Askepot bliver filmatiseret

Den velkendte historie om den smukke Askepot, der udnyttes groft af sin onde stedmor og sine to grimme stedsøstre, bliver nu filmatiseret af Disney for anden gang.