Chris Evans er klar på at lave flere Marvel-film

Nyheder
Med 'Captain America: Civil War' har skuespiller Chris Evans nu lavet fem ud af de seks film han har kontrakt til med Marvel. Men nu har han udtalt at han er klar på at fortsætte i rollen som Steve Rogers aka Captain America.

‘Captain America’ Star Chris Evans Wants to Extend Marvel Contract

Ligesom de fleste af Marvels stjerner, har Chris Evans underskrevet en kontrakt på flere film, i hans tilfælde seks film. Men efter at have gjort optagelserne til Captain America: Civil War færdige i sidste måned skal Evans nu kun medrivke i en film mere at for at fuldføre sin kontrakt.

Oven i alt arbejdet for Marvel er det også lykkedes Chris Evans at promovere sin første film som instruktør, Before We Go, der netop har haft premiere i USA. I denne sammenhæng fortalte Evans ET Online, at tanken om at hans kontrakt med Marvel er ved at udløbe er "skræmmende":

"Det føles altid så godt at blive færdig med optagelserne og sige, "Okay, så er endnu en færdig." Men det er også lidt ligesom gymnasiet i en vis forstand. Du ser frem til når du er færdig, og nu er vi er næsten færdige, og du er ikke helt klar til at lade det være slut. Det er næsten skræmmende at tænke på at disse film bliver færdige."

Med blot én film tilbage i sin kontrakt har mange fans spekuleret på, om Evans kun vil dukke op i én af de to kommende Avengers-film; Avengers: Infinity War - del I og Avengers: Infinity War - del II, der får premiere i henholdsvis maj 2018 og maj 2019. I et andet interview med Collider bekræftede han dog, at han vil dukke op i begge film. Her udtalte Evans også at han er meget åben for ideen om at udvide sin kontrakt med Marvel.

"Hør her, hvis Marvel vil have mig, så får de mig. Jeg har aldrig haft sådan et forhold, hvor du har sådan en - jeg mener se på mit CV, jeg er vant til at være på settet og være sådan, 'Åh, bliver denne her film forfærdeligt?' Marvel kan bare ikke stoppe med at lave gode film, de gør det i søvne. Det er vidunderlige instruktører og producenter og skuespillere og manuskripter, og det er ligesom en legeplads for en skuespiller."

Captain America: Civil War

I denne sammenhæng er det også lidt interessant at tænke på, at Chris Evans næsten sagde nej til rollen som Steve Rogers i Captain America: The First Avenger fra 2011. Nu 4-5 år senere har denne rolle virkelig været med til at skubbe hans karriere i gang, så meget at han i år kan skrive filminstruktør på sit CV med filmen Before We Go.

"Det er så ufatteligt, at jeg var så usikre på i begyndelsen at hoppe ombord. Sikke et røvhul jeg ville være, hvis jeg ikke havde gjort dette. Jeg mener, kan du forestille dig det? Sparke mig selv - jeg ville aldrig tilgive mig selv!"

Captain America: Civil War kan ses i de danske biografer fra den 5. maj 2016.

Kilde: movieweb.com, etonline.com, collider.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny reklame for 'Avengers: Age of Ultron'

I et nyt Tv-spot til 'Avengers: Age og Ultron' får man muligheden for at se en række nye klip fra film.

Sidste trailer til 'Avengers: Age of Ultron'

Den nye trailer til 'Avengers: Age of Ultron' er kommet. Det er den tredje - og angiveligt sidste - af sin slags. Se den her.

Marvel og Sony skal lave ny 'Spider-Man'-film

Lige siden den første 'Avengers'-film fik premiere i 2012 har fans over hele verden sukket efter at se Spider-Man sammen med Iron Man, Hulk og Captain America. Nu bliver det endelig muligt, da Sony lader Spider-Man blive en del af Marvel Cinematic Universe.

Ny trailer til 'Avengers: Age of Ultron'

Marvel er nu klar med en ny trailer 'Avengers: Age of Ultron', efterfølgeren til 'The Avengers' fra 2012, hvor superheltene Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye, Black Widow og Iron Man skal kæmpe mod den onde robot Ultron.

The Rock skal være med i 'Moana'

I lang tid har det kun stået klart hvem instruktørerne på 'Moana' er. Men nu er den første skuespiller til filmen blevet afsløret, og det er ingen ringere end The Rock.

Navne på rollelisten til 'Big Hero 6' bliver afsløret

Disneys næste store animationsfilm bliver en filmatisering af Marvel-universet 'Big Hero 6'. I lang tid har der været stille omkring projektet, men nu er der dukket en række navne op på filmens rolleliste.