Nyt fra 'De Utrolige 2'

Nyheder
I sidste måned blev det officielt, at Pixar omsider vil lave en fortsættelse til 'De Utrolige' efter flere års rygter. Nu er Brad Bird så klar med en lille opdatering på filmen, og at arbejder går fremad.

I anledning af at Brad Bird's film Drengen og Jernkæmpen får repremiere i de amerikanske biografer, kunne han samtidig også fortælle lidt nyt om den længe ventede De Utrolige 2. Han kunne blandt andet fortælle at historien næsten er på plads.

"Jeg har historien. Jeg er nok tre fjerdedele gennem manuskriptet, men vi er allerede i gang med at lave storyboards. Jeg har en masse folk, der arbejdede på den første film, der nu arbejder på toeren."

De Utrolige 2 har ikke nogen officiel udgivelsesdato endnu, men Brad Bird kunne dog røbe, at filmen får premiere før Biler 3.

"Med hensyn til udgivelsesdatoen, så skulle 'De Utrolige 2' komme efter 'Biler 3', og vores hjul begyndte bare at rulle tidligere end regnet, så Pixar rykkede filmen frem. Udgivelsesdatoer er lidt sære, når du laver film så lang tid i forvejen. Nogle film er sværere at lave og er nogle hårde nødder at knække, og andre er lidt hurtigere om at blive lavet."

Brad Bird var dog meget hemmelig omkring filmens handling. Til gengæld havde han en kommentar på det faktum, at der er kommet rigtig mange superheltefilm siden De Utrolige havde premiere i 2004.

"Hvad der har ændret sig siden 'De Utrolige' havde premiere, er at der den gang kun var to andre superhelte-franchiser. Den ene var X-Men og den anden var Spider-Man, og nu er der 400 milliarder af dem, og der er en ny superheltefilm hver anden uge. Hvad du ikke ønsker at gøre, er at trave over det samme græstørv på samme måde, som alle andre gør. Så vi prøver at holde fokus på det område vores film havde, som var mere karakterer, relationer og den slags, og se hvor det tager os hen."

De Utrolige 2 og Biler 3 er sat til at få premiere en gang efter Coco som får premiere den 22. november 2017, hvilket vil sige at vi ikke skal forvente at se mere til Bob Parr og hans familie før 2018 eller senere.

Kilde: comicbookmovie.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Biler 3'

Der er under en uge til, at 'Biler 3' får premiere i de amerikanske biografer. Alligevel har Pixar valgt, at udgive en lille trailer her på falderebet.

John Lasseter løfter sløret for kommende film

I søndags fandt den store prisuddeling BAFTA sted ved Royal Albert Hall i London, og en af de mange gæster ved ceremonien var John Lasseter, der på den røde løber snakkede med HeyUGuys omkring nogle af Disney og Pixars kommende film.

Ny trailer til 'Biler 3'

Pixar Animation Studios er klar med en ny trailer til 'Biler 3', der er en fortsættelse til 'Biler 2' fra 2011. Se den her.

Første trailer til 'Biler 3' er ude

Lynet McQueen er klar til en ny omgang på racerbanen i den allerførste trailer i Pixars 'Biler 3'. Se den her.

Pixar lover flere originale film fremover

De seneste år har animationshuset Pixar mest af alt fokuseret på at lave nye film i allerede etablerede franchises såsom den nye "Monsters University". Pixar lover dog nu, at fremtiden vil byde på flere originale film.

Pixar har flere fortsættelser på vej

Trods deres oprindelige plan, om kun at producere originalt indhold, synes Pixar nu at være godt og grundigt ombord på fortsættelsestoget. Ud over 'Monsters, Inc.', har de også offentliggjort en fortsættelse til 'Find Nemo', og fremtiden byder på mere af samme skuffe.