Ny trailer til 'Den gode dinosaur'

Nyheder
En spansk trailer til Pixars kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', viser en række helt nye klip. I traileren får man også mulighed for første gang, at se dinosaurerne tale. Se traileren her.

Filmen bliver instrueret Peter Sohn, der tidligere har stået bag Pixar-kortfilmen Partly Cloudy.

De engelske stemmer bliver blandt andet leveret af Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Frances McDormand, Sam Elliott og Anna Paquin.

Den gode dinosaur kan ses i de danske biografer fra den 7. januar 2016.

Kilde: youtube.com, kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Flere klip fra 'Den gode dinosaur'

I forgårs var Pixar klar med en håndfuld klip til deres kommende animationsfilm 'Den gode dinosaur'. Nu er studiet så klar med endnu en portion klip fra filmen.

Klip fra 'Den gode dinosaur'

Pixars næste store animationsfilm, 'Den gode dinosaur', rammer de amerikanske biografer om under 2 uger, mens vi i Danmark må vente til januar. I mellemtiden kan man nyde en håndfuld klip fra filmen, som Pixar netop har udsendt.

Helt ny trailer til 'Den gode dinosaur'

Pixar er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende animationsfilm, 'Den gode dinosaur', der fortæller om venskabet mellem en 21 meter høj dinosauer og en dreng.

Første trailer til 'The Good Dinosaur' er klar

Efter lang tids venten er Pixar omsider klar med den første trailer til deres kommende animationsfilm 'The Good Dinosaur'. Se den her.

'The Good Dinosaur' er blevet omskrevet

I lang tid har der været meget stille omkring Pixars 'The Good Dinosaur' Men nu er der omsider nyt om den udskudte film.

Første plakat til 'The Good Dinosaur'

Pixar Animation Studios' næste store animationsfilm 'The Good Dinosaur' er nu klar med sin første plakat.