Disney lancerer deres egen streamingtjeneste

Nyheder
Disney lancerer sin egen streamingtjeneste i England i næste måned og derefter i det meste af Europa. Medieproducenter vil i stigende grad gå uden om distributørerne, vurderer Disney topchefen Bob Iger.

 

Der er snart timevis af tegnefilm på vej til britiske børn og barnlige sjæle med en laptop, iPad eller et smart tv.

Financial Times skriver, at Disney lancerer sin egen streamingtjeneste, DisneyLife, i Storbritannien i næste måned. Dermed følger selskabet i fodsporet på andre mediekoncerner, der har søsat deres egne tjenester for at tage kampen op mod Netflix.

Men i modsætningen til konkurrenterne vil Disneys tjeneste også tilbyde bøger og musikken fra film som Lion King, Toy Story og Junglebogen.

DisneyLife kommer til at koste 9,99 pund om måneden og bliver lanceret i Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland i løbet af 2016, mens der endnu ikke er lagt planer for Skandinavien.

Bob Iger, topchef i Disney, fortæller til Financial Times, at medieproducenter i fremtiden vil gå uden om distributøren og selv levere indholdet til kunderne.

"Vi ser flere og flere muligheder for at nå forbrugerne direkte og ikke igennem mellemmænd, og vi ser samtidig, at forbrugerne vil have produktet på forskellige måder," siger han.

 

Kilde: MediaWatch

 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

To I Medgang og Modgang

Så er der langt om længe dansk premiere på Kortfilmen Tanglet Ever After som på dansk har fået titlen To I Medgang Og Modgang

Nye billeder fra Tim Burton's Frankenweenie

Disney har nu frigivet et par billeder fra Tim Burton's kommende stop-motion film Frankenweenie.

Angelina Jolie bekræftet i Disneys "Maleficent"

Angelina Jolie medvirkede sidst i en animationsfilm, da hun lagde stemme til den oscarnominerede Kung Fu Panda 2. Nu låner hun sin stemme til Disneys "Maleficent" der bygger videre på den klassiske tegnefilm Tornerose.

Første plakat til Frankenweenie

Disney har udsendt den første plakat til Tim Burtons kommende stop-motion-animerede monstereventyr Frankenweenie.

Nyt om "Tangled Ever After"

Så er der nyt om efterfølgerne til Disney's store succes To På Flugt fra 2010, den nye film bliver en kortfilm og får premiere i USA den 13. Januar 2012

Snart kan man se Disney-film på Youtube

Fremover kan man snart se originale Disney film på Youtube. De to medievirksomheder har indgået et samarbejde for hver især at lukrere på hinandens markedsposition.