Første lange trailer til 'Alice Through the Looking Glass' er klar

Nyheder
Efter en række mini-trailer rundt omkring på nettet, er Disney omsider kalr med en lang trailer til deres kommende film 'Alice Through the Looking Glass'.

Fra den første Alice-film møder vi endnu en gang Mia Wasikowska, Johnny Depp, Helena Bonhan Carter og Anne Hathaway. Men vi møder også nye ansigter som Sacha Baron Cohen og Rhys Ifans.

Alice Through the Looking Glass (på dansk Alice i Eventyrland: Bag spejlet) får amerikansk premiere den 27. maj 2016, og dansk premiere den 26. maj 2016.

Kilde: youtube.com, kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til 'Into the Woods'

Disney er nu klar med en helt ny trailer til deres kommende eventyr-musical 'Into the Woods. Se den her.

Billeder fra 'Alice in Wonderland: Through the Looking Glass'

Optagelserne til "Alice in Wonderland: Through the Looking Glass" – efterfølgeren til Tim Burtons monstersucces "Alice i Eventyrland" fra 2010 – er gået i gang, og nu er en række billeder fra settet i den engelske by Glouchester blevet offentliggjort.

Russisk trailer til 'The Lone Ranger'

En russisk trailer til Disneys kommende film 'The Lone Ranger' viser en række nye optagelser, og fortæller mere om hvad der kommer til at ske i filmen.

Ny trailer til "The Lone Ranger"

Disney har udsendt en ny trailer til western-filmen "The Lone Ranger", der har Johnny Depp og Armie Hammer i hovedrollerne.

Endnu en tur gennem kaninhullet

Disney's opfølger til 1951-tegnefilmen 'Alice i Eventyrland' er lavet som live action-film og instrueret af Tim Burton med Johnny Depp som den altoverskyggende frontfigur. Nu kommer den første lange trailer til 'Alice in Wonderland' - og det lader til at blive en hæsblæsende tur gennem kaninhullet. Se traileren her.

Trailer for 'Alice i Eventyrland'

Efter en række pirrende still-billeder og en lokkende Johnny Depp-plakat er der nu omsider røget en trailer på nettet. Se den her.