'Captain America: Civil War' har fået sin første trailer

Nyheder
Marvel er nu klar med den allerførste trailer til 'Captain America: Civil War', hvor regeringen vedtager lover der skaber uenigheder imellem Captain America og Iron Man. Se traileren her.

Udover at vi genser gamle kendinge som Captain America, Iron Man, Hawkeye og Black Widow, så byder filmen også på nye ansigter som Spider-Man og Black Panther (som man fik et lille glimt af i traileren).

Captain America: Civil War har dansk premiere den 28. april 2016.

Kilde: youtube.com, kino.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Fem klip fra 'Avengers: Age of Ultron'

Der er nu kun under en uge til, at 'Avengers: Age of Ultron' får premiere i de danske biografer. Mens vi venter kan vi nyde disse klip som Marvel har sendt ud.

Ny reklame for 'Avengers: Age of Ultron'

I et nyt Tv-spot til 'Avengers: Age og Ultron' får man muligheden for at se en række nye klip fra film.

Sidste trailer til 'Avengers: Age of Ultron'

Den nye trailer til 'Avengers: Age of Ultron' er kommet. Det er den tredje - og angiveligt sidste - af sin slags. Se den her.

Endnu en trailer til 'Big Hero 6'

Disneys næste store animationsfilm, 'Big Hero 6', rammer de amerikanske biografer om cirka halvanden måned. Mens vi venter kan vi glæde os over, at Disney nu har udgivet en helt ny trailer til filmen.

Ny trailer til 'Big Hero 6'

Disney har udsendt endnu en trailer til deres næste store animations 'Big Hero 6', som er baseret på et tegneserieunivers fra Marvel.

Første Avengers-trailer forener Captain America, Hulk og Iron Man

Seks superhelte er i følge Marvel bedre end én. Derfor burde Disney/Marvels kommende film "The Avengers" blive et must for alle med hang til tegneseriehelte. Du kan se den nye dugfriske trailer lige her.