Shanghai Disney Resort åbner til sommer

Nyheder
Oprindeligt var planen at Shanghai Disney Resort skulle åbne i slutningen af 2015, men åbningen blev udskudt på ubestemt tid. Men nu har Disney fastlagt en dato for åbningen af deres næste park.

Shanghai Disney Resort åbner dørene op for publikum den 16. juni 2016.

Parken var oprindeligt planlagt til at åbne i december 2015, men blev forsinket, fordi Disney og dets kinesiske partner, Shanghai Shendi Group investerede 800 millioner dollars ekstra for at tilføje flere attraktioner.

Resortet omfatter Shanghai Disneyland, der består af lande; Adventure Isle, Gardens of Imagination, Mickey Avenue, Tomorrowland, Treasure Cove og Fantasyland. I centrum af parken finder man Enchanted Storybook Castle. Resortet vil også bestå af to hoteller, et shoppingområde og et område på 99 tønder af søer og parker.

"Når det kommer i juni, vil Shanghai Disney Resort være den eneste af sin slags, verdensklasse destination, der er autentisk Disney og tydeligt kinesisk," udtaler Disneys bestyrelsesformand og administrerende direktør Bob Iger.

Når parken, der har kostet 5,5 milliarder dollars, åbner den 16. juni 2016 vil den være Disneys næststørste forlystelsespark, kun overgået af parken i Orlando, Florida.

Kilde: latimes.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Den astronomiske pris for Shanghai Disneyland afsløret

Det er ikke billigt at bygge en forlystelsespark. Og de tal der har floreret i forbindelse med byggeriet af Shanghai Disneyland har da også været astronomisk høje. Men først nu kommer den officielle pris på Disney's kommende kæmperesort.

Så er det officielt! Shanghai Disneyland på vej

Selvom Disney-fans over hele verden har vidst det med stort sikkerhed i snart halvandet år, er det først nu, at Disney er kommet med den officielle udmelding. Verdens sjette Magic Kingdom er på vej - i Shanghai.

Første byggefotos fra Shanghai Disneyland

Første spadestik til det enorme Shanghai Disneyland er nu taget og de første billeder fra byggepladsen kan ses her.

Byggeriet af Shanghai Disneyland begynder om en uge

Disney får snart en gigantisk forlystelsespark i verdens folkerigeste land. Shanghai Disneyland er spået til at blive større end nogen anden Disney-park og byggeriet begynder om ca. en uge. Se det eneste billede af, hvordan det kommer til at se ud her.

Kina siger OK for en Disney-park i Shanghai

Disney's planer om at bygge et Disneyland i Shanghai, har nu fået grønt lys fra Beijing.

Disney nærmer sig temapark i Shanghai

Planerne om en Disneyland park i Shanghai, går fremad.