Endnu en trailer til 'Zootropolis'

Nyheder
Animationsfilmen 'Zootropolis' får meget snart biografpremiere, men det har ikke forhindret Disney i at udgive en helt ny trailer.

Zootropolis, der bliver instrueret af Byron Howard (To på flugt og Bolt), Rich Moore (Vilde Rolf) og Jared Bush (Penn Zero: Part-Time Hero), kan ses i de danske biografer fra den 11. februar.

Kilde: joblo.com, youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Klip fra 'Zootropolis'

Der er under to uger til at 'Zootropolis' rammer de danske, og mens vi venter kan vi nyde disse nye klip som Disney har sendt ud.

Japansk trailer til 'Zootropolis'

En japansk trailer til 'Zootropolis' har set dagens lys, og i den er der mulighed for at se en række nye klip.

Ny lang trailer til 'Zootropolis'

2015 er næsten gået på hæld, men det forhindrer ikke Disney i at ønske os alle sammen rigtig godt nytår med en helt ny trailer til 'Zootropolis'. Se den nye trailer her.

Ny trailer til 'Zootopia'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med endnu en trailer til deres kommende film 'Zootopia'. Se traileren her.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.

Første trailer til 'Zootopia' er klar

I går var Disney klar med det første 3D-animerede billede til deres kommende animationsfilm 'Zootopia'. I dag er Disney så klar med den første trailer til filmen.