Klip fra 'Zootropolis'

Nyheder
Der er under to uger til at 'Zootropolis' rammer de danske, og mens vi venter kan vi nyde disse nye klip som Disney har sendt ud.

Disneys Zootropolis fortæller historien om kaninen Judy Hopps, der er fast besluttet på at bevise hvad hun kan overfor de store dyr i politistyrken. Derfor tager hun chancen og vil forsøge at knække en sag, også selv om det betyder at hun må slå sig sammen med ræven, Nick Wilde, for at løse mysteriet.

Filmen bliver instureret af Byron Howard (To på flugt og Bolt), Rich Moore (Vilde Rolf) og Jared Bush (Penn Zero: Part-Time Hero), hvor den sidstnævnte også står for filmens manuskript. Clark Spencer (Lilo & Stitch og Vilde Rolf) er filmens producer.

Zootropolis er klar i de danske biografer fra den 11. februar.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endnu en trailer til 'Zootropolis'

Animationsfilmen 'Zootropolis' får meget snart biografpremiere, men det har ikke forhindret Disney i at udgive en helt ny trailer.

Japansk trailer til 'Zootropolis'

En japansk trailer til 'Zootropolis' har set dagens lys, og i den er der mulighed for at se en række nye klip.

Helt nyt kig på 'Moana'

2016 bliver et år hvor de amerikanske biografer kan se frem til hele to film fra Walt Disney Animation Studios. Om få måneder er det 'Zootropolis', og i slutningen af året kommer 'Moana', og nu er det muligt at få et lille kig på den sidstnævnte film.

Ny lang trailer til 'Zootropolis'

2015 er næsten gået på hæld, men det forhindrer ikke Disney i at ønske os alle sammen rigtig godt nytår med en helt ny trailer til 'Zootropolis'. Se den nye trailer her.

Ny trailer til 'Zootopia'

Nu er Walt Disney Animation Studios klar med endnu en trailer til deres kommende film 'Zootopia'. Se traileren her.

Nyt om Disneys animationsfilm fra D23 Expo

I disse dage løber verdens største Disney fan-arrangement, "D23 Expo" af stablen i Los Angeles. Til dette arrangement bringer Disney en masse nyheder om deres kommende projekter, også indenfor deres kommende animationsfilm.