Baymax og co. vender tilbage

Nyheder
Lige siden Hiro, Baymax og resten af superhelteholdet i 'Big Hero 6' reddede byen San Francisco har der været spekulationer om, hvorvidt der kunne være flere trusler i byen. Nu er det så kommet frem at hele holdet vender tilbage.

Disneys Oscar-vindende film, der er baseret på en tegneserie fra Marvel af samme navn, er ved at blive tilpasset til en animeret serie på Disney XD. Serien bliver lavet af Mark McCorkle og Bob Schooley, der stod bag serien Kim Possible.

Serien starter efter begivenhederne i filmen, og fortsætter eventyret med det 14-årige geni Hiro, roboten Baymax, kontrol freak Wasabi, videnskabsmand Honey Lemon, tegneserienørden Fred og no-nonsense Go Go, der tilsammen udgør superhelteholdet Big Hero 6.

Det nye vidunderbarn på San Fransokyo Institute of Technology, Hiro står overfor skræmmende faglige udfordringer, for slet ikke at tale om de sociale problemer ved at være den lille mand på skolen. Endvidere må Hiro og hans venner bestykke deres by fra en vifte af forskellige skurke.

"Vores kolleger hos Walt Disney Animation Studios har skabt en strålende ny verden, inspireret af Marvel, med levende, unikke karakterer", udtaler Gary Marsh, der er præsident og chief creative officer for Disney Channels Worldwide. "Vi er begejstrede for at have mulighed for at videreudvikle disse karakterer i en verdensklasse animeret serie - fuld af sjov, action og den slags indtagende historiefortælling, som kun Mark, Bob - og Baymax -. kan levere".

Big Hero 6-serien er sat til at få premiere en gang i 2017.

Kilde: hollywoodreporter.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Star Lord og co. går til tegnefilmen

"Guardians of the Galaxy" har klaret sig uanmindeligt godt ved biograflugerne verden over. Og nu tager de galaktiske helte så springet til tv i en ny animeret serie.

Første kig på The 7D

Disney laver ny tegnefilmsserie baseret på de syv små dværge fra Snehvide. Læs mere om den her og se introen.

TRAILER: "Tron" som animeret TV-serie

"Tron Uprising" er titlen på Disney XDs nye rekord dyre TV-serie, der er baseret på sci-fi filmen "Tron Legacy". Her kan du opleve traileren og se den officielle plakat.

Her er traileren til Disney's dyreste animerede tv-serie nogensinde

Til sommer 2012 begynder TV-kanalen for drenge, Disney XD, at sende Tron Uprising, der efter sigende skulle være den dyreste produktion nogensinde hos Disney's afdeling for animerede TV-serier. Se her om pengene er givet godt ud.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset