Første trailer til 'Pirates 5' er klar

Nyheder
Efter at have gået stille med dørene i lang tid, er Disney nu klar med den første trailer til 'Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales'. Se den her.

Udover kendte ansigter som Johnny Depp, Geoffrey Rush, Kevin McNally og Orlando Bloom, så medvirker også Javier Bardem, Brenton Thwaites og Kaya Scodelario.

Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales, der bliver instureret af de to nordmænd Joachim Rønning og Espen Sandberg, får premiere den 24. maj 2017.

Kilde: youtube.com


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Beauty and the Beast' er klar

Disney er nu klar med den første trailer til deres kommende genindspilning af 'Skønheden & Udyret'. Se traileren her.

Plot og skuespillere på plads til 'Pirates 5'

Den femte Pirates of the Caribbean-film, med undertitlen 'Dead Men Tell No Tales', er endelig i produktion efter at have været udsat i flere omgange. Dermed er både skuespillere og plotsynopsis på plads.

Flere skuespillere slutter sig til 'Pirates 5'

Detaljerne omkring den femte film i "Pirates of the Caribbean"-serien er så småt ved at være på plads, og nu har instruktørerne Joachim Ronning og Espen Sandberg ("Kon-Tiki") tilføjet tre nye brikker til puslespillet.

Disney leder efter skuespillere til 'Pirates of the Caribbean 5'

Flere og flere skuespillernavne begynder at blive sat i forbindelse med den kommende 'Pirates of the Caribbean'-film. Blandt disse er nye navne, men også en gammel kending.

Javier Bardem rygtes til at spille skurk i "Pirates of the Caribbean 5"

Mens gamle kendinge som Orlando Bloom og Geoffrey Rush stadig rygtes til at være med i den femte 'Pirates of the Caribbean'-film, så går der nu rygter om at Javier Bardem skal spille en helt ny skurk i den populære franchise.

Orlando Bloom frisk på flere pirateventyr

For nogle få måneder siden fik 'Pirates of the Caribbean' fastlagt en premieredato, men der er stadig mange ting der mangler at komme på plads, heriblandt rollelisten. Nu forlyder det, at Orlando Bloom er åben omkring at vende tilbage.