Disney vil have store skuespillere i genindspilning af 'Dumbo'

Nyheder
I 2015 kom det frem, at instruktør Tim Burton skulle stå bag en nyfortolkning af 'Dumbo'. Nu lader det til at filmen for alvor er på vej, da Disney og Burton har set sig to store skuespillere de gerne vil have med i filmen.

Den ene skuespiller, der er blevet taget i betragtning til en af filmens store roller er Will Smith (Men in Black-filmene, Hitch og Suicide Squad). Om det er i rollen som musen Timothy, eller en helt anden rolle som Disney gerne vil have Smith i, vides ikke.

Will Smith i rollen som Deadshot i superheltefilmen 'Suicide Squad'.

Den anden skuespiller er Tom Hanks (Forrest Gump, Toy Story-filmene og Saving Mr. Banks), som Disney gerne vil have i rollen som filmens skurk. Der er dog ikke nogen konkret information om hvem skurken er, men hvis man tager det ud fra tegnefilmen så kunne det være cirkusdirektøren. Kilden siger endvidere, at visse konflikter kan gøre, at Hanks må sige nej til at medvirke i filmen.

Tom Hanks i rollen som Walt Disney i 'Saving Mr. Banks'.

Disneys nye Dumbo-film, der er baseret på den klassiske tegnefilm fra 1941, bliver en blanding af til at blande CGI og live action. Manuskriptet er skrevet af Transformers-forfatteren Ehren Kruger.

Kilde: comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Flere skuespillere fundet til Disney's 'Beauty and the Beast'

Disney kan nu afsløre tre nye skuespillere der er blevet tilknyttet til deres nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. De tre skuespillere har det til fælles, at de alle sammen tidligere har været involveret Disney-film af både nyere og ældre dato.

Tim Burton skal nyfortolke endnu en Disney-film

I 2010 lavede Tim Burton filmen 'Alice in Wonderland', som var en fortolkning af Disneys gamle klassiker. I 2012 lavede Burton 'Frankenweenie', der var en ny udgave af hans Disney-film fra 1984. Nu skal Burton nyfortolke endnu en Disney-film, nemlig 'Dumbo'.

Udyret og Gaston er fundet

Disney er i fuld gang med forberedelserne til en nyfortolkning af 'Skønheden & Udyret'. Først blev rollen som Belle besat af Emma Watson, og nu er rollerne som Udyret og Gaston besat.

Emma Watson skal spille Disney-prinsesse

De fleste folk forbinder Emma Watson med den kloge og flittige Hermione Granger i 'Harry Potter'-filmene. Men nu kan man sætte hende i forbindelse med en af Disneys mest kendte prinsesser.

Emma Watson skal ikke spille Askepot

Disney er i fuld gang med at få stablet en live-action udgave af 'Askepot' på benene. I sidste uge gik der rygter om, at Emma Waston skulle spille hovedrollen. Men nu er det blevet offentliggjort, at Watson ikke skal være med i eventyrfilmen 'Cinderella'.

Emma Watson som Askepot?

Først var det 'Tornerose' som Disney begyndte at lave en genfortælling af, også kom turen til 'Askepot'. I sidste måned fik filmen ny instruktør på, og nu er jagten gået ind på at finde en til at indtage hovedrollen.