Disney-brudekjoler hitter i Danmark

Nyheder
Den succesrige brudekjolekollektion fra designeren, Kirstie Kelly, har nu også ramt Danmark. Butikken, 'Kennedys', i Randers er eneste leverandør i Danmark.
Den succesrige brudekjolekollektion fra designeren, Kirstie Kelly, har nu også ramt Danmark. Butikken, 'Kennedys', i Randers er eneste leverandør i Danmark. [692]En af de kommende Disney-kjoler er hentet fra filmen, 'Fortryllet'. Tegneseriefigurene medfølger ikke. Disney har i samarbejde med Kirsten Kelly udarbejdet et par kollektioner af brudekjoler baseret på velkendte Disney-prinsesser. Tøjet har storhittet i USA, og hos Kennedys i Randers har indehaveren Signe Jeppesen også mærket en markant interesse for de nye produkter. "Vi fik kjolerne i sidste uge, og jeg har næsten ikke lavet andet end at tale med pressefolk. Det er helt vildt," siger Signe. [689,350] Prismæssigt er Disney-kjolerne dyrere end de almindelige brudekjoler, da de fås fra 13.000 - 35.000 kr. Men Signe forklarer at der findes flere piger der er mere end villige til at slippe op mod 100.000 kr. for den rigtige brudekjole. "Det er jo den vigtigste kjole i en kvindes liv. Og folk er absolut villige til at betale prisen." [690,350] Signe siger, at Disney-brandet er vigtigt i denne sammenhæng. Hun mener at alle piger elsker Disney's eventyr og har siddet og drømt om at være Askepot eller Belle. "Disney's kjoler er også helt i særklasse med kvaliteten. Hvor vores andre kjoler har plasticperler, har Disney's i stedet glasperler. Og alt er lavet af den bedste silke. Det er super kvalitet," siger indehaveren. Kennedys har været heldige at blive eksklusiv leverandør af kjolerne i Danmark. Og det var da heller ikke nemt. [691,350] "Vi lå virkelig på vores blødende knæ og tiggede og bad Disney om at give os lov, og vi var i dialog med Disney's kontor i New York næsten hver dag. Og heldigvis syntes de, at det passede godt med det kommende, kongelige bryllup vi snart skal have her i Danmark, så det hele gik pludselig op i en højere enhed." [693,350] Personligt elsker Signe selv Disney's prinsessefilm. Hun græder tit til 'Den Lille Havfrue'. Og Ariel er da også én af de prinsesser der har inspireret Kirsten Kelly til kjolerne. Kollektionerne er indtil videre baseret på Belle, Askepot, Snehvide, Tornerose, Ariel og Jasmin. Der vil komme to nye kollektioner om året. Kirstie Kelly er en af de største designere i Hollywood og har blandt andet lavet tøj til Gwen Stefani og kotumer til mange store filmproduktioner. [694,350] "Mange synes måske ikke at kjolerne ligner dem fra filmene, men hvis man holder et billede fra filmen op mod et billede af vores kjole, vil man ikke være i tvivl," påstår Signe. Hos Kennedys regner de med at få solgt 20 til 50 kjoler i løbet af 2008. "Ja, så ville jeg være glad. Vi har dog ikke solgt nogen endnu, men det kommer snart," sluttede Signe Jeppesen.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Street-kunstner tager Mowgli og Baloo som gidsler

Når den anonyme undergrundskunstner 'Banksy' sætter hans kontroversielle værk "Save or Delete Jungle Book" på auktion i aften, forventes det at blive solgt til op til 715.000 kr. Og Disney er ikke glade.

Nu skal amerikanerne slikke Buzz Lightyear i nakken

United States Postal Service fremviste i går et sæt frimærker der fra det nye år kommer i brug i USA. De nye mærker portrætterer fem af Pixar's mest populære figurer.

Stjernedesigner syer bryllupskjoler efter Disney-eventyr

En af USAs førende designere og distributører af brudekjoler har lavet en kollektion baseret på Disneys mest populære eventyr.

Lego laver legetøjsserie med Pirates-klodser

Lego fortalte i dag, at der snart vil komme splinternye æsker på legetøjshylderne baseret på Disneys Pirates of the Caribbean-franchise.

Barbie og Ken-klip fra Toy Story 3

Disney/Pixar's næste animerede fortælling er fuld af legetøj. Og i den kommende 3'er har Toy Story-heltene Buzz og Woody fået selskab af et par sande kendiser. Se klippet her.

Disney indgår tv-bryllup

Et af USA's mest populære tv-shows har indgået et storstilet samarbejdet med 'Disney Weddings'. Fremover vil de heldige familier i Extreme Makeover: Home Edition ikke alene modtage et nyt hus, de kan også få et ekstremt bryllup på ægte Disney-manér.