Luxo Jr. har fået vokseværk

Nyheder
En kæmpeudgave af den lille lampe fra Pixar's kortfilm, 'Luxo Jr.' er blevet rejst uden for animationsstudiets hovedkontor.
En kæmpeudgave af den lille lampe fra Pixar's kortfilm, 'Luxo Jr.' er blevet rejst uden for animationsstudiets hovedkontor. [760] Medarbejderne i Pixar's hovedkontor i Emmeryville fik sig noget af en overraskelse da de mødte på arbejde forleden. En 6,5 meter høj udgave af den lille kontorlampe fra den Oscarnominerede kortfilm, 'Luxo Jr.' var blevet placeret uden for indgangen sammen med en kæmpebold, der stammer fra samme film. [761,175]John Lasseter (tv.) og hans stab foran Pixar's hoved- kontor i Emmeryville. De to statuer er blevet bygget specielt til Pixar's store udstilling, 'Pixar: 20 Years of Animation' der blev afviklet i Melbourne, Australien sidste år. Og da udstillingen sluttede, valgte Pixar's ledelse at flyve dem tværs over kloden for at blive permanente værker hos det hæderkronede animationsstudie. [762,350]'Luxo Jr' (1986). Lampen er lavet af fiberglas og bliver oplyst af 18 store elsparepærer. Kilde: ACMI

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Minifortsættelse til 'Op'

Pixar er velkendt for at sprøjte små, sjove kortfilm ud i forbindelse med deres fuldlængdefilm. Det er ikke nogen undtagelse med kæmpehittet 'Op'. Men denne gang er kortfilmen håndtegnet og den fortæller en sjov og original sidehistorie.

Pixar sagsøgt af Luxo

Pixar Animation Studios bliver nu sagsøgt af lampefirmaet Luxo a/s, firmaet der skabte den lille lampe som begyndte evetyret for Pixar.

Teaserklip og billeder fra 'Partly Cloudy'

Når 'Up' rammer de dansker biografer senere på året, bliver den ledsaget f Pixar's nyeste kortfilm 'Partly Cloudy'.

Disney/Pixar laver nyt animations-studie i Vancouver

En ny animations-afdeling af Disney/Pixar skal startes op i Canada. Det nye filmhus skal lave kortfilm og mindre produktioner baseret på Pixar's mest kendte figurer.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.

Ny Pixar-kortfilm: 'Partly Cloudy'

Når 'Up' får premiere til sommer bliver den i biograferne ledsaget af en ny lille Pixar-film ved navn 'Partly Cloudy'.