Sigourney Weaver i 'Wall-E'

Nyheder
'Alien'-stjernen, Sigourney Weaver, får en lille rolle i Pixar's 'Wall-E'.
'Alien'-stjernen, Sigourney Weaver, får en lille rolle i Pixar's 'Wall-E'. [805,350] 'Wall-E's instruktør, Andrew Stanton, har altid haft en stor forkærlighed for Sigourney Weaver, især i kraft af hendes præstationer i de fire 'Alien'-film. Derfor blev hun også spurgt som den første, da der skulle findes en stemme til rumskibets hovedcomputer. I filmen bor hele menneskeheden ombord på et gigantisk rumskib, fordi jorden er blevet så beskidt og forurenet, at planeten ikke længere er beboelig. Og ombord på dette rumskib er der naturligvis en mainframe-computer, som skal have sin egen stemme. Sigourney Weaver fortæller: "Jeg tror jeg fik opgaven, fordi Andrew Stanton elsker science fiction-film og altid har været sådan en stor fan af 'Alien'-filmene. Og han syntes det kunne være sjovt, eftersom at der var en så vigtig moder-computer i 'Alien', hvis jeg lagde stemme til computeren i 'Wall-E'. Min rolle i denne film er helt vildt lille, men det er sådan en fantastisk film af være en del af, så jeg ville endda have spillet en skraldespand, hvis jeg blev bedt om det." Sigourney Weaver bliver en af de meget få stemmer i filmen, hvor Jeff Garlin lægger stemme til kaptajnen. Fred Willard vil medvirke i filmen som sig selv i live-action. Derudover skulle der efter sigende ikke være mange flere stemmer i 'Wall-E', der derfor vil blive en af Disney/Pixar's mest dialogtomme film nogensinde. Kilde: The LA Times

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Wall-E's pengejagt

Årets mest ventede animationsfilm, Wall-E, får anmelderroser fra alle fronter. Men vil filmen også blive den enorme økonomiske succes, som Disney håber på?

Wall-E spottet i Los Angeles

Wall-E har fået liv og er blevet set af en tilfældig forbipasserende i L.A.'s gader.

Den ultimative Wall-E robot

Disney Consumer Products har netop løftet sløret for en af efterårets mest ventede stykke legetøj: Den ultimative Wall-E robot.

4 'Wall-E' kortfilm

Disney lægger løbende små features med den lille robot ud på deres hjemmeside som optakt til premien. Indtil videre kan man opleve fire af Wall-E's møder med helt almindelig hverdagsobjekter.

Film-merchandise forvirrer Disney

Hos Disney Consumer Products er man forvirret over de vekslende resultater fra diverse film-merchandise de foregående år. Derfor griber man det anderledes an med de kommende film.

Stemmen i samtlige Pixar-film

John Ratzenberger er blevet et kult-objekt hos Pixar-kendere. Han har nemlig formået at lægge stemme til figurer i hver eneste af Pixar's fuldlængdefilm. Og han bliver da heller ikke forbigået i den kommende 'Wall-E'.