Pixar laver Disney-prinsesse

Nyheder
Når Pixar's 'The Bear and the Bow' får premiere i 2011, vil filmens prinsesse blive optaget i Disney's franchisekoncept, 'Disney Prinsesser'.
Når Pixar's 'The Bear and the Bow' får premiere i 2011, vil filmens prinsesse blive optaget i Disney's franchisekoncept, 'Disney Prinsesser'. [818,300] I 2000 var Andy Moony fra Disney Consumer Products til et Disney On Ice show, og lagde mærke til at en masse af de små piger i køen var klædt ud som prinsesser. Og idéen til et nyt franchisekoncept var født. [815,220] I starten var der ikke ansat nogle til at varetage denne nye varegruppe af prinsesse-merchandise. Men produkterne var et kæmpe hit og indtjeningen steg fra 1,4 mia. kr. i 2001 til 14 mia. kr. i 2006. Og i dag findes der over 25.000 forskellige Disney Prinsesse-produkter. [817]De otte Disney-prinsesser. De oprindelige prinsesser var Snehvide, Askepot, Tornerose, Ariel, Belle og Jasmin som alle har fået deres royale titler enten ved fødsel eller gennem ægteskab. Nogle år senere blev Mulan og Pocahontas tilføjet. [816]Disney-prinsesserne som PEZ-figurer. Sidste år blev det meddelt at endnu en prinsesse ville føjet til listen: Prinsesse Tiana fra Disney's 2009-film, 'The Princess and the Frog'. Tiana bliver den første 'sorte' prinsesse i Disney's prinsesse-franchise. [819,350]Den kommende prinsesse Tiana fra 'The Princess and the Frog'. Og for første gang skal Pixar nu også bidrage til den kongelige gruppe af tegneseriekvinder. Pixar's første prinsesse nogensinde får sin debut i filmen, 'The Bear and the Bow', der får premiere i 2011 (læs mere om filmen her). Og netop denne prinsesse har sin titel fra fødslen i modsætning til for eksempel Belle. Allerede nu har flere Pixar-ansatte ytret utilfredshed over at en af deres figurer skal optages i Disney Prinsesser. De mener at konceptet er for kommercielt og sukkersødt. Men det lader til, at så længe små piger verden over bevarer deres prinsesse-drømmene, så vil Disney fortsætte med at spinde guld på idéen. Kilde: Pixar Blog

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Utrolig artwork til Pixars næste film 'Brave'

Pixar Animation Studios prøver netop nu kræfter med en vaskeægte prinsessefilm for første gang i selskabets historie. 'Brave' får premiere næste år, men de talentfulde tegnere og malere har allerede nu forkælet os med en række utrolige billeder fra filmen. Se dem her.

Blev iPad'en testet i "De Utrolige"?

I en ny bog om udvikling og testing af gadgets og hi-tech produkter mener forfatterne, at Steve Jobs muligvis har brugt Disney/Pixar-filmen "De Utrolige" til at måle publikums reaktion på det produkt der senere ville blive til iPad'en.

Nu skal amerikanerne slikke Buzz Lightyear i nakken

United States Postal Service fremviste i går et sæt frimærker der fra det nye år kommer i brug i USA. De nye mærker portrætterer fem af Pixar's mest populære figurer.

Brave får ny instruktør?

Brenda Chapmans instruering af 'Brave' ville gøre, at hun blev den første kvindelige instruktør hos Pixar. Men nu forlyder det, at 'Brave' får en mandlig instruktør.

'Partly Cloudy' klar til biografen

Pixar's nyeste kortfilm hedder 'Partly Cloudy' og forventes at blive vist i biograferne foran 'Up'. Nu offentliggøres det første billede i høj opløsning fra filmen.

Luxo Jr. har fået vokseværk

En kæmpeudgave af den lille lampe fra Pixar's kortfilm, 'Luxo Jr.' er blevet rejst uden for animationsstudiets hovedkontor.