Disney lancerer 'Kingdom Comics'

Nyheder
Disney vil lave grafiske noveller af bedste kvalitet, der skal munde ud i nye film-projekter for studiet. Dette skal ske gennem det nye selskab, 'Kingdom Comics'.
Disney vil lave grafiske noveller af bedste kvalitet, der skal munde ud i nye film-projekter for studiet. Dette skal ske gennem det nye selskab, 'Kingdom Comics'. [876,400] Siden Disney lukkede 'Disney Comics' i starten af 1990'erne, har selskabet ikke haft et verdensomspændende tegneserieforlag, men benytter sig i stedet primært af at sælge licenser til andre forlag. Men nu skal 'Kingdom Comics' forsøge at møve Disney ind på banen sammen DC Comics (Superman, Batman) og Marvel Comics (Spider-Man, X-Men, Hulk). Initiativet er taget for at skabe nye grafiske noveller der på længere sigt kan munde ud i nye filmprojekter for Walt Disney Studios. Disney har indgået en flerårige aftale med nogle af verdens førende grafiske novellister og kunstnere, som vil blive præsenteret indenfor de kommende måneder. Oren Aviv, der er direktør for Walt Disney Studios Motion Pictures Production, ser frem til mange nye og spændende idéer der kan ende på det store lærred. Forventningerne er, at man vil kunne følge i hælene på store film-succeser som 'Spider-Man' og 'X-Men', der også startede som tegneserier. Udover nye pilotprojekter, vil Kingdom Comics også drage fordel af tidligere live-actionfilm fra Disney's bagkatalog. Mange af disse film vil nemlig højst sandsynligt blive lavet til nye tegneseriehæfter. For eksempel vil en af de første 'Kingdom Comics'-tegneserier blive 'Pirates of the Caribbean', der følger Jack Sparrow's fortsatte eventyr. Disney Publishing Worldwide, der er verdens største leverandør og distributør af tegneserier, vil håndtere distributionen af 'Kingdom Comics's serier. 'Kingdom Comics' har planer om, at de kommende tegneserier skal sælges i størstedelen af de europæsiske lande. Det er endnu ikke blevet bekræftet om novellerne vil blive solgt i Danmark. Kilde: Foxbusiness.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney køber Marvel Entertainment

Walt Disney Company meddelte i går, at de har indgået en handel om at opkøbe Marvel Entertainment for 50 dollars per aktie, hvilket i alt svarer til omkring 20 mia. kroner.

Pixar-tegneserier på gaden i dag

I dag begynder salget af de første tegneserier baseret på Pixar's film og figurer.

Forsider til Pixar-tegneserier afsløret

Boom! Studios udgiver om få måneder deres første Pixar-tegneserier baseret på blandt andet De Utrolige og Biler. Og nu er forsiderne blevet lagt på nettet.

75 uheldige år med Anders And - ny bog

I anledning af Anders And's 75 års jubilæum næste år, udgives en Walt Disney Treasures bog der gennemgår andens historie og fremtid med tegninger af Carl Barks, Don Rosa og mange flere.

Andebys uendelige muligheder - Interview med Don Rosa

En af Carl Bark's største beundrere er selv gået hen og blevet en superstjerne i tegneserieverdenen. Men får Don Rosa ikke snart nok af det evigt samme persongalleri i Andeby og ændernes ensidige og begrænsende personligheder?

Jack Sparrow på hemmeligt besøg

Johnny Depp besøgte forleden Great Ormon Street Hospital i al hemmelighed forklædt som kaptajn Jack Sparrow.