Ventede klassikere genudgives snart på DVD

Nyheder
Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre.
Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre. [951] Der er altid en vis glæde blandt Disney-elskere når en såkaldt "klassiker" udgives eller genudgives på DVD eller BluRay. For med Disney's princip om kun at udgive alle disse værker i begrænsede oplag, holdes efterspørgslen oppe på et niveau, hvor film som Løvernes Konge og Skønheden & Udyret bliver handlet for op mod flere tusinde kroner. Og for en del samlere, handler det om at finde samtlige 47 nummerede "klassikere" med guldnumre på ryggen. Men det har hidtil været svært, da flere af de tidligste udgivelser ikke blev trykket med disse numre på coveret, og ikke siden er blevet genudgivet. Men nu er der håb for de tålmodige samlere. Disney har netop offentliggjort deres amerikanske (og tyske) udgivelsestidspunkter for hele 4 nye klassikere Platinum Edition på DVD og BluRay: - PINOCCHIO: Foråret 2009. - SNEHVIDE OG DE SYV SMÅ DVÆRGE: Efteråret 2009. - FANTASIA: 2010. - FANTASIA 2000: 2010. Og til denne liste kan naturligvis tilføjes den allerede annoncerede Tornerose dette efterår. Tidspunkterne kan muligvis variere en anelse i Danmark, da disse informationer indtil videre er gældende for USA og Tyskland. [950]Salvador Dali og Walt Disney. Desuden vil den sagnomspundne film Destino også blive udgivet for første gang nogensinde. Destino var en animeret film påbegyndt i 1946 i et samarbejde mellem Walt Disney selv og maleren Salvador Dali. Værket blev genopdaget i 2003 af Walt's nevø Roy E. Disney som færdiggjorde filmen. Samtidig vil der blive udgivet en dokumentarfilm om det overraskende venskab og partnerskab mellem de to kunstnere, Disney og Dali. Udgivelsestidspunkt kendes endnu ikke for Destino. Kilde: Disney.com, BS Disney-blog Se liste over alle de seneste nyheder.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney vil have 3D film hjem i privaten

3D film skal ses derhjemme. Det lader til at være tesen fra Walt Disney Studios der i løbet af 2011 vil udgive hele 15 Blu-ray Disney-film i 3D der skal ses på fladskærmen i privaten.

VIND: 'Fantasia' og 'Fantasia 2000' på DVD

Flash din Disney-samling og vind to af Walt Disneys mest spektakulære animerede klassikere på DVD. Læs her hvordan.

Oplev "Fantasia 2000" på tv en uge før DVD-udgivelsen

Den længe ventede udgivelse af Disney-klassikerne "Fantasia" og "Fantasia 2000" er lige på trapperne. Men allerede på fredag kan du tyvstarte og se den nyeste af de to mesterværker på dit fjernsyn.

Pinocchio skal filmatiseres - men ikke af Disney

For langt de fleste mennesker er fortællingen om den levende dukke Pinocchio en vaskeægte Disney-historie. Men når eventyret om kort tid skal filmatiseret som live action, bliver en af Disneys rivaler der løber med produktionen.

Fantasia-filmene udkommer i Danmark 14. dec.

Så er det ganske vist. Både Fantasia og Fantasia 2000 udkommer herhjemme i Danmark inden udgangen af året.

Fantasia kommer måske alligevel i 2010

Flere Amerikanske webshops og uofficielle Disney-sider her igen sat dato på genudgivelserne af Fantasia og Fantasia 2000.