Walt Disney Studios Park Paris udvider

Rygter
En række nye tiltag er på vej til Disney-emperiets mindste forlystelsespark, Walt Disney Studios Park ved Disneyland Paris.
En række nye tiltag er på vej til Disney-emperiets mindste forlystelsespark, Walt Disney Studios Park ved Disneyland Paris. [962] Flere castmembers (betegnelsen for ansatte i en Disney-park) har de seneste uger bekræftet en del sejlivede rygter om nye forlystelser der er på vej til den tidligere så udskældte Walt Disney Studios Park i Paris. Nybyggerier som Tower Of Terror, Crush's Coaster og Stitch Live har sendt parkens besøgstal i vejret, og hele resortet, der blev grundlagt i 1992, kan øjensynligt for første gang bryde den magiske grænse ved 15 mio. årlige gæster inden udgangen af december. [965,300]Stitch Live er parkens nyeste tiltag, hvor de yngste besøgende kan få en "direkte" samtale med Stitch. Og det lader til at de seneste års succes har givet ledelsen blod på tanden efter mere af samme strategi: udvidelser og kvalitetsatraktioner. Og det bliver tilsyneladende Walt Disney Studios Park der står for skud de kommende år. Følgende nye tiltag forventes at blive bekræftet af Disney inden for det næste halve år: - En udvidelse af den eksisterende Hollywood Boulevard. - Omlægning af "bag-kulisserne-forlystelsen" Studio Tram Tour med en ny Pirates of the Caribbean-scene. - Toon Studio-området udvides med et mindre Toy Story-land der vil inkludere 3 - 4 små forlystelser. - En stor indendørs Ratatouille-forlystelse baseret på samme teknologi som de "svævende", intelligente honningkrukker i Pooh's Hunny Hunt i Tokyo Disneyland. Ratatouille-forlystelsen vil give deltagerne en hæsblæsende tur gennem køkkenet, jagtet af chefkokken Skinner. [960,400]Pooh's Hunny Hunt i Tokyo Disneyland. Især Ratatouille-forlystelsen virker som et naturligt valg, eftersom filmen var årets største hit i Frankrig i 2007 og desuden udspillede sig meget belejligt i... Paris. Disse kommende tilføjelser bliver endnu et forsøg på at få parken til at blive en såkaldt "heldags-park", der kan holde gæsterne underholdt fra dørene åbner til de lukker om aftenen. Derefter skulle de samme gæster gerne booke et værelse på et Disney-hotel for også at opleve resortets anden park, Disneyland Park, næste dag. På denne måde håber ledelsen at den gennemsnitlige besøgstid pr. gæst vil stige og dermed sende flere penge i kassen fra salg af mad og merchandise. [961,400] Og netop Disneyland Park vil også modtage nogle opdateringer de kommende år. Blandt andet vil den uddaterede Star Tours få samme opgradering som dens søskende i de amerikanske parker, mens Den Lille Havfrue får sin egen indendørs-forlystelse i stil med It's A Small World. [964,400]Udkast til en af scenerne i den komme Den Lille Havfrue-forlystelse der både vil blive bygget i Californien, Florida og nu altså også Paris. Byggeriet forventes at begynde i løbet af 2010 eller 2011 så forlystelserne kan være klar i god tid til resortets 20 års jubilæum i 2012. Kilde: Laughingplace, Magic Forum, dlrpmagic.com Se liste over alle de seneste nyheder.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

BEKRÆFTET: Disneyland Paris får Ratatouille-forlystelse

Efter flere års spekulationer og halve udmeldinger går byggeriet til den længe ventede kæmpeforlystelse baseret på "Ratatouille" endelig i gang.

Disneyland Paris udvides med endnu en forlystelsespark

I går meddelte Disneyland Paris' direktør, at resortet indenfor det næste årti skal udvides med en tredje park - og at det højst sandsynligt bliver baseret på Marvels superhelte.

Michael Jackson kommer til Disneyland Paris

3D-forlystelsen med Michael Jackson i spidsen fra 1980'erne har i disse år fået kultstatus. Derfor var mange europæere skuffede da 'Captain EO' ikke blev genoplivet i Disneyland Paris. Nu kan de igen glæde sig.

Disneyland Paris fejrer de nye i klassen

Europas største turistattraktion har fået for vane at have et nyt tema hvert år. Og når næste sæson snart skydes i gang bliver fokus på Disney's nyeste stjerner.

Disneyland Paris nærmer sig overskud

I dag fremlagde Disneyland Paris halvårsregnskabet for 2008. Og endnu engang slog europas største forlystelsespark alle eksisterende rekorder.

Nye shows i Disneyland Paris

Til foråret vil gæsterne i Disneyland Paris både kunne opleve nye shows med Mary Poppins og Tornerose samt gense flere af parkens klassiske forestillinger.