Biler 2 får premiere 1 år tidligere

Nyheder
Efterfølgeren til Pixar's Biler er blevet skubbet frem i kalenderen til 2011.
Efterfølgeren til Pixar's Biler er blevet skubbet frem i kalenderen til 2011. [970,220] Pixar's 2006-film, Biler, blev et sikkert hit og sikrede Disney-koncernen en årlig ekstra indtægt på over 5 milliarder kroner for salg af merchandise alene. Filmen var desuden Disney's 12. bedst sælgende film med biografindtægter for mere end 2,3 milliarder kroner verden over. Og naturligvis så Disney sit snit til at udvikle franchiset yderliger. Et enormt "Cars Land" (næsten 50 kvadratkilometer) ved Disneyland i Californien skal se sit lys i 2012, netop i anledning af premieren på næste film i rækken, Biler 2 der oprindeligt skulle få sin premiere i 2012. Men nu er Biler 2 blevet skubbet et år frem i kalenderen til 2011. Pixar's John Lasetter har ikke givet nogen forklaring på ændringen i forbindelse med hans pressemeddelelse. Det er endnu uvist om åbningen af den nye Biler-forlystelsespark dermed også vil åbnet tidligere end først fastsat. [968,350]Skitse af Radiator Springs-forlystelse i det kommende Cars Land i Dinsey's California Adventure. Hvis der ikke forekommer andre ændringer i Disney og Pixar's release-planer for 2011, vil følgende film få premiere om 3 år: - Biler 2 - Newt - The Bear and the Bow Læs mere om de kommende års animationsfilm her. Det vil være første gang nogensinde Pixar sender hele tre film i biograferne samme år. Da mange finder dette usansynligt, vil vi formodentlig se flere kommende premiere-ændringer fra Pixars side. Se liste over alle de seneste nyheder. Kilde: BSDis, pixarpress, imdb.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

John Lasseter løfter sløret for kommende film

I søndags fandt den store prisuddeling BAFTA sted ved Royal Albert Hall i London, og en af de mange gæster ved ceremonien var John Lasseter, der på den røde løber snakkede med HeyUGuys omkring nogle af Disney og Pixars kommende film.

Bumle og Lynet smugkigger på Cars Land

Om en måned lukker Disneyland i Californien op for det milliarddyre "Cars Land" - et helt land bygget som Kølerkildekøbing. Her er det første reklamespot, hvor du kan se hvad der er i vente.

Pixars "Biler" bliver til "Fly" i 2013

I kølvandet på de to Biler-film vil en ny Pixar-film om fly se dagens lys om få år. Direct-to-video produktionen "Planes" bliver en fuldlængde-film om flyet Dusty der lider af højdeskræk.

"Biler 2" klar med ny plakat og velkendte stemmer

Pixar lader langsomt plakater og trailere sive til deres kommende sequel "Biler 2". her kan du se den nyeste plakat og hvilke amerikanske skuespillere der skal lægge stemmer til bilerne.

Lynet og Bumles internationale plakat

Den nyeste plakat for Pixar's "Biler 2" viser med al tydelighed, at den kommende sequel sender Bumle og Lynet McQueen vidt omkring.

Ny plakat og første lange trailer til 'Biler 2'

Pixar har nu udsendt en ny trailer til deres kommende film 'Biler 2'. Sammen med den er der også blevet offentliggjort en plakat med biler fra Kølerkildekøbing.