Disney Nature's Earth-trailer

Nyheder
Disney's nyeste filmselskab, DisneyNature, er snart på trapperne med deres første film, Earth. Se traileren her.
Disney's nyeste filmselskab, DisneyNature, er snart på trapperne med deres første film, Earth. Se traileren her. [982,400] I samarbejde med BBC, der også har produceret Den Blå Planet (bl.a. vist på DR), har DisneyNature lavet en fuldlængde naturdokumentar om vores klode. Filmen, Earth, viser 3 dyrefamiliers liv i løbet af 1 år. Filmen er fyldt med helt nye optagelser, men indeholder også de flotteste arkivklip fra tv-serien, Den Blå Planet. [981,355] DisneyNature har planer om at biografudgive ca. to nye naturdokumentarer om året. Allerede nu er filmene The Crimson Wing: Mystery of the Flamingos og Oceans ved at blive færdigproduceret. Earth får amerikansk premiere d. 22 april 2009. Det vides dog ikke om vi i Danmark vil få mulighed for at se filmen på det store lærred. Se traileren for Earth her: Kilde: Disney.com/nature

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se rørende trailer til Disneynature's "Chimpanzee"

Naturdokumentar-genren har fået et frisk og eventyrligt pust med filmselskabet Disneynature. Efter kæmpesuccesen "Earth" kommer nu den virkelige historie om en chimpanseunges fantastiske skæbne. Se traileren til "Chimpanzee" og opdag, hvorfor Disney er de bedste i verden til at lave film om dyr.

Disney inviterer på "ægte" afrikansk safari-trek i Walt Disney World

Nu behøver du hverken at frygte malaria, plyndringer eller ukomfortable teltovernatninger, når du skal på safari på den afrikanske savanne. Forlystelsesparken Disney's Animal Kingdom byder nu på Disney's Africa Trek med levende krokodiller, giraffer og elefanter.

Den "grønne" Walt Disney

Selvom The Walt Disney Company ikke har en kendetegnende "grøn" profil, så var firmaets stifter, Walt Disney, selv meget opmærksom på bevarelse af vores natur og dyrerige.

Disneynature's 'Earth' kommer i danske biografer

Disney's nyeste filmselskab har haft en forrygende start med naturfilmen 'Earth'. Modtagelsen har været så varm, at filmen får en chance på Danmarks største biograflærred.

'Oceans'-trailer

Disneynature er Disney's nyeste filmselskab. Og der er allerede en lang række naturfilm i støbeskeen. Her er traileren til 'Oceans'.

Disney lancerer nyt filmselskab: 'Disneynature'

Disney vender tilbage til naturen med et helt nyt filmselskab dedikeret til at lave film og dokumentarfilm om naturen og vores planet.